Image
WorldSupporter Magazine of sanne kaan
Image
Travel & Move: 
Ik heb al veel mooie plekken in mijn leven gezien. Toch blijven de plekken waar ik vrijwilligerswerk gedaan heb mij het meeste bij.
Als je ergens voor een langere tijd zit beleef je het echte leven in het land. Je kent de weg, je maakt vrienden het wordt gewoon echt een thuis. Iets om nooit te vergeten.
Experience & Leisure: 
Ik hou erg van reizen, ontdekken van nieuwe culturen en bijzonderen plekken.
Learn & Develop: 
Voor mijn werk/ studie gaan we deze zomer terug naar de school in Cambodja waar ik vrijwilligerswerk gedaan heb. Deze keer gaan we helpen om de mondgezondheid te verbeteren.
Help & Change: 
Ik heb 5 maanden op een project gewerkt in Cambodja, hier heb ik veel geleerd. Dit is een ervaring die ik mijn hele leven nooit zal vergeten.
Work & Initiate: 
Ik ben werkzaam in een tandartspraktijk en met deze praktijk zijn we een mondzorgproject gestart wat we deze zomer gaan uitvoeren op mijn oude project in Cambodja.
My Latest Activity
Image

Waka waka licht werkt op zonne-energie en word vooral gebruikt in Afrika voor bevallingen. Wij hebben er ook 2 gekocht. Deze worden ook in Afrika afgeleverd. 

Image

Hoe leuk is het als je je Cambodjaanse vriendinnetjes kan verrassen met een mooi kado. Toevallig ging een kennis van mij naar Cambodja dus nu de kans om iets moois mee te geven. Dus ik heb voor de meiden allemaal een armbandje laten maken met hun eigen naam erin en mijn naam. Het is gelukkig allemaa...