WorldSupporter Magazine of RudoRougoor

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Behalve vakanties naar het buitenland ben ik nog nooit op een lange reis alleen geweest om iets te betekenen voor andere mensen. Dit wil ik dan ook nu met mijn reis naar Peru gaan doen.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd hou ik van muziek luisteren waarbij ik ook muziek luister uit andere culturen. Bijv. van Samira Said.
Learn & Develop: 
Ik studeer verpleegkunde en studeer in 2014 af. Hier heb ik vele mooie en bijzondere ervaringen gehad.
Maar dit word voor mij de eerste echt reis waarbij ik een bijdrage wil leveren in een ander land. In Nederland heb ik vroeg vaak mee gedaan aan sponsorlopen en veilingen om geld op te halen voor verschillende organisaties. Dit ging via school maar ook jaarlijks via de jongeren groep van de kerk. Wel een bijzondere ervaring gehad op de basisschool. Toen kwam er een zanggroep van kinderen uit Afrika genaamd Kids Right. Deze kinderen hebben in Nederland met hulp van een Nederlandse organisatie veel geld opgehaald met deze CD. Wij hielpen hierbij mee. Om deze kinderen te ontmoeten was erg bijzonder.
Help & Change: 
Ik ben doneer elke week aan Cordaid Memisa. Deze organisatie helpt vrouwen over de wereld om een goede en vooral veilig bevalling voor hun zelf en de baby te hebben.
Verder koop ik verschillende fairtrade spullen omdat ik vind dat mensen over heel de wereld een goed salaris moeten hebben voor wat ze doen.
Work & Initiate: 
Ik werk op verschillende plekken. Zowel met ouderen als met gehandicapten. Ik hou ontzettend veel van mijn werk. Maar ik heb hierbij nog geen buitenlandse ervaringen.
Dit komt voornamelijk omdat ik nog vrij jong ben en ik dit niet eerder kon doen. Wel lijkt me het ontzettend mooi om te doen en heb ik er ongelooflijk veel zin in.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters