WorldSupporter Magazine of Paula12345

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Ik ben afgelopen zomer (2013) met Worldmapping naar Zuid-Afrika geweest.
Er waren veel bijzondere projecten met veel bijzondere mensen, maar het project dat er voor mij het meest uitsprong was The Durban School for Hearing Impaired. De school geeft les aan kinderen die doof zijn en aan kinderen met een verstandelijke handicap. Wat ik hier vooral geleerd heb is dat, hoewel ik dat totaal niet had verwacht, kinderen met een verstandelijke handicap (en de dove kinderen, maar ik was die dag een activiteit aan het doen met verstandelijk gehandicapten) de meest vrolijke en energieke kinderen zijn. Bij de andere projecten waren de kinderen ook ontzettend leuk, en maakten ze je ook ontzettend blij, maar deze kinderen waren zo vrolijk en hadden zo'n sterke energie, die ook verschrikkelijk aanstekelijk werkte, dat je de rest van de wereld leek te vergeten. Deze kinderen zijn zo blij met elk beetje aandacht. Zo was er een verstandelijk- en lichamelijk gehandicapte jongen bij Palm Tree, een ander project, en telkens als je even langsliep en hem aankeek en naar hem lachte begon hij helemaal te stralen. Wat ik hiervan het meest heb geleerd is om niet het vooroordeel te hebben dat zulke kinderen ontzettend zielig zijn, want meestal zijn ze de meest vrolijke en onbezorgde. Buiten dit alles, was deze reis de bijzonderste en mooiste reis die ik ooit heb meegemaakt en ik weet met heel m'n hart dat ik terugga, maakt niet uit voor hoelang, met Worldmapping, Be More of alleen, ik ga terug, dat is zeker.
Experience & Leisure: 
Ik probeer zo veel mogelijk te helpen bij informatieavonden van Worldmapping in Utrecht. Ik heb ook een tijd lang blogs geschreven over mijn expeditie met Worldmapping naar Zuid-Afrika. Ik lees veel i
n het boek van Jetske van der Schaar "helden van Zuid-Afrika" en het is mijn doel de boeken waaruit zij stukken in het begin van de hoofdstukken heeft gezet ook te lezen.
Learn & Develop: 
Ik heb op school een speech gehouden voor mijn klas over de oprichtster van één van de projecten waar ik ben geweest.
Het bijzondere eraan was dat mijn klasgenootjes eindelijk de impact van de verhalen die ik vertelde snapten.
Help & Change: 
x
Work & Initiate: 
Ik heb nog geen werk, maar ik heb wel veel klusjes gedaan en acties om geld op te halen voor mijn reis naar Zuid-Afrika met Worldmapping afgelopen zomer. Ik pas ook regelmatig op bij de buren.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters