WorldSupporter Magazine of Noraly
Image
Travel & Move: 
Tot nu toe nog niet meegemaakt, maar dit zal hoogstwaarschijnlijk tijdens mijn aankomende reis naar Zuid-Afrika gebeuren!
Experience & Leisure: 
De dvd 'Wit licht' heeft heel veel indruk gemaakt, wat een verhaal. Je wordt erg geconfronteerd met wat voor sommige Afrikanen helaas nog steeds de alledaagse werkelijkheid is.
Learn & Develop: 
Tijdens mijn studie wordt o.a. aandacht gelegd op hoe je gedrag kunt beinvloeden.
Inmiddels heb ik geleerd dat dit per cultuur anders is en dat iedere cultuur op zijn eigen manier benaderd moet worden. De kennis die ik gekregen heb in de gedrags-, sociologie-, communicatie- en cultuurlessen hoop ik nu bij elkaar te brengen om zo het werk in Zuid-Afrika zinvol te laten zijn.
Help & Change: 
Voedselbank Neder-Veluwe had tot voor kort nog geen social media, terwijl dit een heel goede manier is om een (nieuwe) groep mensen te bereiken.
Ik heb een twitter- en facebookpagina aangemaakt, zodat de Voedselbank meer onder de aandacht komt. En natuurlijk ook zodat de personen en bedrijven die hieraan bijdragen in het zonnetje worden gezet. Op fb en twitter plaats ik bijvoorbeeld krantenartikelen, foto's en verslagen van voedselacties, oproepjes om te helpen etc.
Work & Initiate: 
De voedselstafette die we met de Voedselbank opgezet hadden, was erg succesvol.
Veel artiesten hebben hun (vrijwillige) bijdrage geleverd, er is veel voedsel opgehaald, en inmiddels kunnen we bijna een jaar lang extra voedsel ontvangen om de pakketten voor mensen die onder de armoedegrens leven beter te kunnen vullen. Vooral in de zomermaanden is dit erg nodig. Hopelijk zullen de kratten beter gevuld kunnen worden dankzij deze actie.
My Latest Activity
reisartikel(en) dat mijn project goed kon gebruiken...

reisartikel(en) dat mijn project goed kon gebruiken achtergelaten toen ik terug naar Nederland ging Verzorgingsproducten zoals shampoo en douchegel heb ik achtergelaten en zullen door Ready4Life weggegeven worden. Ook de douche heb ik opgeruimd door alle producten die geen eigenaar hebben in de plas...

iets gedaan voor een Nederlandse organisatie die bijdraagt...

iets gedaan voor een Nederlandse organisatie die bijdraagt aan de wereld om je heen De facebookpagina en twitterpagina up to date houden, nieuws verspreiden en mensen motiveren te helpen bij grote en kleine klusjes bij Voedselbank NederVeluwe e.o.

een Worldsupporter song videoclip van een lokale artiest...

een Worldsupporter song videoclip van een lokale artiest gemaakt en gedeeld via Worldsupporter Song Het begon met wat vragen in een pauze aan de kinderen of ze ook idolen en helden hadden. Na Beyonce, Mandela en nog wat andere beroemdheden genoemd te hebben begon één van de kinderen he...

anderen gestimuleerd om vrijwilliger te worden door mijn...

anderen gestimuleerd om vrijwilliger te worden door mijn ervaringen te delen via facebook, twitter, wereldsupporter blog of andere social media http://noralyduizer.waarbenjij.nu/reisverslag/4739599/first-days-in-africa https://www.facebook.com/noraly.duizer/media_set?set=a.712094948872391.1073741829...