WorldSupporter Magazine of Noraly
Image
Travel & Move: 
Tot nu toe nog niet meegemaakt, maar dit zal hoogstwaarschijnlijk tijdens mijn aankomende reis naar Zuid-Afrika gebeuren!
Experience & Leisure: 
De dvd 'Wit licht' heeft heel veel indruk gemaakt, wat een verhaal. Je wordt erg geconfronteerd met wat voor sommige Afrikanen helaas nog steeds de alledaagse werkelijkheid is.
Learn & Develop: 
Tijdens mijn studie wordt o.a. aandacht gelegd op hoe je gedrag kunt beinvloeden.
Inmiddels heb ik geleerd dat dit per cultuur anders is en dat iedere cultuur op zijn eigen manier benaderd moet worden. De kennis die ik gekregen heb in de gedrags-, sociologie-, communicatie- en cultuurlessen hoop ik nu bij elkaar te brengen om zo het werk in Zuid-Afrika zinvol te laten zijn.
Help & Change: 
Voedselbank Neder-Veluwe had tot voor kort nog geen social media, terwijl dit een heel goede manier is om een (nieuwe) groep mensen te bereiken.
Ik heb een twitter- en facebookpagina aangemaakt, zodat de Voedselbank meer onder de aandacht komt. En natuurlijk ook zodat de personen en bedrijven die hieraan bijdragen in het zonnetje worden gezet. Op fb en twitter plaats ik bijvoorbeeld krantenartikelen, foto's en verslagen van voedselacties, oproepjes om te helpen etc.
Work & Initiate: 
De voedselstafette die we met de Voedselbank opgezet hadden, was erg succesvol.
Veel artiesten hebben hun (vrijwillige) bijdrage geleverd, er is veel voedsel opgehaald, en inmiddels kunnen we bijna een jaar lang extra voedsel ontvangen om de pakketten voor mensen die onder de armoedegrens leven beter te kunnen vullen. Vooral in de zomermaanden is dit erg nodig. Hopelijk zullen de kratten beter gevuld kunnen worden dankzij deze actie.