WorldSupporter Magazine of maxhedel

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

My Latest Activity
Mini CV
Image
Travel & Move: 
Ik heb al aardig wat landen gezien en al van veel verschillende culturen geproefd, ook de minder leuke en arme kanten gezien.
Een voorbeeld hiervan is hoe de mensen in Brazilië leefde in zelf gemaakte huisjes van simpelweg 4 stokken met wat vuilniszakken er omheen gewikkeld. Ook zag ik kinderen die in hun vakantie in afgelegen gebieden de weg repareerden door de kuilen op te vullen en op die manier hoopten van de automobilisten wat spullen te krijgen zoals eten of speelgoed. Dit heeft heel erg veel indruk op mij gemaakt en mij leren beseffen hoe goed wij het hier in Nederland eigenlijk wel niet hebben.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd ben ik vaak sportief bezig met Jiu Jitsu, duiken, zwemmen, hardlopen en fitnessen.
Ook ben ik vrijwilliger bij jongerenvereniging Flux. Mijn overige vrije tijd breng ik graag door op de bank kijkend naar mooie documentaires op Discovery Channel en National Geographic.
Learn & Develop: 
Tot nu toe heb ik alleen kleine dingen gedaan voor anderen, hier bij moet je denken aan mee helpen aan hulp projecten op de lagere en middelbare school voor rampen en armen landen.
Nu heb ik de kans gekregen om via de organisatie Ex-Change een stage te lopen bij een ontwikkelingsproject in Kenia, hier hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken en heb ik deze kans met beide handen aangegrepen! Eindelijk kan ik dan echt zelf iets betekenen voor de mensen daar.
Help & Change: 
Ons gezin heeft al jaren een Foster Parents kindje, eerst hadden we een jongetje uit Sri Lanka genaamd: Ayesh en daarna hebben we twee meisjes gehad de eerste heten Nguyen Thi Giang die kwam uit Vietn
am en de tweede was: Yajairi Ben Jame uit de Dominicaanse Republiek. Door hun correspondentie hebben we ook wat geleerd over hun armoede daar. Ook steunen we een aantal goede doelen en ben ik lid/donateur van JOHO.
Work & Initiate: 
Mijn bijbaantje is vakken vullen bij een supermarkt en ik verdien af en toe nog wat bij als DJ. Met dit geld wat ik hier mee verdien hoop ik mijn Stage naar Kenia te kunnen betalen.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters