Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Voordat ik naar Malawi ging was ik alleen nog in Europa geweest. Toen ik in Kroatië was, zaten we een paar dagen in een appartementje dat deel was van een huis.
De eigenaren waren erg arm, dus zij hadden een groter deel van hun (kleine) huisje afgestaan aan vakantiegangers dan dat ze zelf hadden. Het gaf dus een fijn gevoel dat je die mensen die niet veel hebben dan betaald om te verblijven en niet hoteleigenaren.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd volleybal ik graag. Ik zit bij de vereniging VC Mestreech en volley daar drie keer in de week bij Dames 1. Ook zij hebben mij gesponsord voor mijn reis naar Malawi.
Daarnaast houd ik van lekker eten en gezellig met vriendinnen dingen doen.
Learn & Develop: 
Ik zit op het Porta Mosana College te Maastricht. Ik ga nu naar het zesde jaar van de tweetalige opleiding.
Op onze school worden tijdens projectdagen workshops of presentaties gehouden die soms betrekking hebben op ontwikkelingswerk. Ook worden er met kerst pakketen gestuurd naar arme landen. Onze school heeft ons de mogelijkheid gegeven om geld in te zamelen tijdens de schoolmusical. Hier hebben we koekjes, cakejes en allerlei andere lekkernijen verkocht. Ook mochten we dingetjes verkopen op de open dag van de school. Naast het verkopen hebben we kaartjes verkocht. Dit houdt in dat wij kaartjes hebben gemaakt met de kinderen in Malawi die mensen voor 5 euro konden kopen. Op de basisschool werden er sponsorlopen georganiseerd voor goede doelen. Dan vroeg je zo veel mogelijk mensen om je te sponsoren en al het geld ging naar een bepaald goed doel. Ook werden er ook marktjes georganiseerd waar de opbrengsten van naar een goed doel gingen. Op mijn basisschool is ook eenmaal een grote flessenactie geweest voor giro 555. Lisa en ik waren hierdoor geïnspireerd en wouden dit graag weer doen op deze basisschool, maar helaas mocht dat niet.
Help & Change: 
Thuis kopen mijn ouders veel fair-trade en biologische producten. Daarnaast hebben ze zonnenpanelen geïnstalleerd voor een beter milieu. Iedere maand doneren we een bedrag aan goede doelen.
Daaronder valt ook mijn oom, die vast ontwikkelingswerk doet in Indonesië. Ik ben afgelopen jaar met de organisatie Worldmapping naar Malawi geweest om ontwikkelingswerk te doen. Daar heb ik veel geleerd en gewerkt. Om geld bij elkaar te krijgen voor deze reis hebben we veel acties georganiseerd, die zal ik op mijn pagina toelichten. Een aantal voorbeelden: Bingoavond georganiseerd, kaartjes verkocht en cakejes verkoop bij de schoolmusical en open dag.
Work & Initiate: 
Ik werk bij een kapsalon in Oost-Maarland als zaterdaghulp. Ik zorg dus ervoor dat het blijft lopen en de klanten geholpen worden (dus koffie geven, haren wassen, permanent uitspoelen).
Ik heb hier veel verteld aan de mensen over mijn ervaringen.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters