WorldSupporter Magazine of Lauren van der Test
Image
Travel & Move: 
Ik ben naast de bekende landen in Europa naar landen geweest zoals India, Indonesië, Mongolië, Kazachstan, Peru, Bolivia, Uganda, Kenia en Congo.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht aan het ontwikkelen van een methode om voor het probleem van mijn onderzoek een oplossing te vinden in de vorm van therapie sessies die ik zelf wil gaan gev
en in Congo.
Learn & Develop: 
Ik studeer momenteel psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens deze studie heb ik de mogelijkheid gekregen om in het buitenland stage te lopen.
Ik ben naar Congo geweest om onderzoek te doen naar het effect van de oorlogstrauma's van volwassenen op de nieuwe generatie.
Help & Change: 
Ik vind het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de buurt, dit doe ik dan ook door 1x in de week op bezoek te gaan bij ouderen om een luisterend oor te bieden.
Daarnaast hoop ik met mijn onderzoek veel mensen te kunnen helpen.
Work & Initiate: 
Ik werk veel in de horeca om geld te verdienen voor een ticket naar Congo. Tevens ben ik hard aan het netwerken om zoveel mogelijk sponsoren te vinden voor mijn onderzoek.
My Latest Activity
Alarmerende-stijging-obesitas-ontwikkelingslanden

Opmerkelijk nieuws vind ik zelf, wellicht heeft dit te maken met al die grote ketens die fastfood zo goedkoop aanbieden dat er weinig keuze is als je weinig geld hebt en honger. Misschien moet er iemand een keten opzetten met alleen maar gezond voedsel en de concurrentie aan gaan met de fastfood. Zo...

Image

Don't forget the kids is what i try to reach with my project and this kids tell you stories with their eyes.