WorldSupporter Magazine of kyrakoenjer

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Ik vind het leuk en interessant om de cultuurverschillen te ontdekken en te zien van een land tijdens vakanties.
Experience & Leisure: 
De film 'the last king of Scotland' van Kevin MacDonald vind ik een echte aanrader voor iedereen. Deze film gaat over de destijds (jaren '70) nieuwe dictator van Uganda, Amin.
Learn & Develop: 
Op mijn basisschool heb ik meegedaan aan sponsorlopen voor Afrika en Oostenrijk.
Ook heb ik op mijn middelbare school meegedaan aan sponsorlopen en heb ik mijn knuffels en speelgoed via school opgestuurd voor kinderen in Afrika. Afgelopen jaar heb ik mijn propedeuse van de studie maatschappelijk werk en dienstverlening gehaald. Hierbij heb ik veel voorlichtingen en presentaties bijgewoond over vrijwilligerswerk en ontwikkelingswerk.
Help & Change: 
Samen met mijn zus, Myrte, ga ik via de organisatie BeMore (kijk eventueel op www.bemore.nl) vrijwilligerswerk doen in Uganda en Malawi.
Eerst gaan we twee maanden op het project Chedra in Uganda werken. Chedra is een organisatie die op allerlei manieren vecht tegen hiv/aids. Bijvoorbeeld door voorlichting te geven over de ziekte, thuisbezoeken doen, programma's voor jongeren maken enz. Na twee maanden gaan wij richting Malawi voor een maand vrijwilligerswerk te doen op het project Chayof. Chayof is een project wat vooral gericht is op de allerkleinsten en jongeren. Het blijft voor ons ook een verassing welke werkzaamheden we precies gaan verrichten maar dat is het leuke er ook aan! Voor deze twee projecten hebben we een heel mooi bedrag aan donatiegeld opgehaald door het verkopen van artisjokken. Na drie maanden vrijwilligerwerk te hebben gedaan, gaan wij backpacken richting Namibië. Uiteindelijk gaan we vanuit Johannesburg weer terug naar Nederland. Verder wil ik graag mijn ervaringen en foto's delen met iedereen. Daarom zou ik het leuk vinden als er een kijkje wordt genomen op mijn weblog: myrte-kyra.waarbenjij.nu.
Work & Initiate: 
Sinds kort heb ik een bijbaantje bij verzorgingshuis Swaenewoerd. Hierbij heb ik helaas nog geen bijzondere ervaringen over een wereldbijdrage die ik met jullie kan delen.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters