Image
WorldSupporter profile of Kyra_adventure
Image
Travel & Move: 
Een van mijn meest bijzondere ervaring was om samen met mijn moeder leuke speeltjes/spelletjes te maken voor geestelijk gehandicapte kinderen in de Filipijnen.
Die bezochten we dan ook om met ze te spelen en de hulpverleners daar the enthousiasmeren. Verder was het heel bijzonder om in Kenia met een vrouw te praten over wat het verschil is tussen hoe vrouwen daar behandeld worden en hoe dat hier in Nederland is. Door engelse les te geven op een weeshuis in Cambodja (Siem Reap) heb ik echt gemerkt hoe graag sommige kids willen leren hoe het er in de rest van de wereld aan toe gaat. En hoe jammer het is dat er daar voor die kids zo weinig mogelijkheden zijn qua school en opleiding. En hoe bevoorrecht wij hier in Nederland zijn dat wij dat wel hebben. .
Experience & Leisure: 
Ik houd er van dansen, en leer dus ook graag verschillende dansstijlen van over de hele wereld. Zoals bijvoorbeeld salsa, of afrikaanse dansstijlen.
Daarnaast ben ik recent bij het Amsterdam Roots festival geweest, waar ik een geweldig optreden van de afrikaanse zanger Youssou N'Dour heb mogen meemaken.
Learn & Develop: 
Ik heb een internationale bachelor opleiding gedaan en ben daardoor met veel internationale studenten in contact gekomen. Hierdoor hebben we met zijn allen veel over andere culturen geleerd.
Verder studeer ik nu milieutoxicologie, onder andere om de wereld een betere en schonere plek te kunnen maken. Daarnaast heb ik tijdens mijn basisschool/middelbareschool periode met veel sponsorlopen meegedaan, zowel voor mensen in derde wereld landen als voor de natuur (wereldnatuurfonds). asisscchool/middelbare school veel sponsorlopen gedaan.
Help & Change: 
Ik heb met veel projecten van wereldnatuurfonds en greenteam (jeugdorganisatie van greenpeace) meegedaan, waaronder ook donaties gegeven.
Verder vind ik de fairtrade chocola, koffie en wijn ook heerlijk en koop ik deze ook vaak. Daarnaast vind ik het ook leuk om in fairtrade winkeltjes rond te lopen en leuke dingetjes/cadeautjes te kopen.
Work & Initiate: 
Via mijn werk in een universitair sportcentrum sponsoren/organiseren we verschillende sponsorlopen en andere activiteiten die goed bezocht worden.
De opbrengsten van deze activiteiten gaan naar projecten in ontwikkelingslanden.
My Favorite Content

Nothing found.

Most Popular - Most Visited
My Latest Activity
Back to the Philippines!

Hi all,   Yes, I am back in the Philippines. My home-county in Asia. A beautiful group of island I have had the pleasure to explore for almost two years when I was 10-11 years old.    Now, 11 years later, not together with my family, not to go to school (although I will be visiting my...