WorldSupporter profile of Jorrit-Pieter
Image
Travel & Move: 
Ik kan concluderen uit al deze vragen dat ik maar een goede reden heb om ergens een steentje bij te dragen. Ongeachte al mijn werk, reizen en andere activiteiten, waar ik ter wereld kom.
Ik help liever mensen dan dat ik drinkend achter de bar sta. Kortom; mijn enige reden om weg te gaan is om mensen te helpen!
Experience & Leisure: 
Zie stuk voor een ander!
Learn & Develop: 
Zie stuk voor een ander!
Help & Change: 
Tijdens mijn mbo kreeg ik mijn inspiratie voor het helpen van mensen die het minder hebben. Als gevolg van deze gedachte heb ik mijn eerste project in Sint-Maarten opgestart.
Dit was het onderzoeken van de bewegingsvrijheid van mindervaliden en bejaarden. Na onderzoek gedaan te hebben kwam ik erachter dat men erg lang op nieuw materiaal moest wachten en dat vaak lange tijd nadat het materiaal kapot was, het vervangen werd. Nadat ik met verschillende mensen in contact gekomen ben kreeg ik al vrij snel door dat de verzekeringsmaatschappijen niet zaten te wachten op iemand die de mensen wel oprecht zou helpen. Helaas heb ik dit project moeten sluiten. Niet veel later ben ik op stage geweest in Letland. Hier mocht ik, met een andere Nederlandse student, onderzoek doen naar de werkomstandigheden van productie medewerkers. Als gevolg van dit onderzoek hebben we kunnen bewerkstelligen, middels een reorganisatie, dat de werkomstandigheden verbeterd werden en dat er meer personeel ingezet werd.
Work & Initiate: 
Zie stuk voor een ander!
Most Popular - Most Visited
My Favorite Content

Nothing found.

My Latest Activity
Image

When i entered the slumps of panama i saw this guy having the time of his live. After talking to him for several hours he invited me to his house, eat some meat end went salsa dancing.