WorldSupporter Magazine of Erik van Rossum

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Op mijn middelbare school, zijn we een week naar Londen geweest. Daar hebben we in een gastgezin gezeten. Dit was erg leuk maar vooral ook leerzaam.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd doe ik een jeugd voetbalelftal (een A1 elftal) trainen. Deze jongens zijn tussen 16 t/m 18 jaar oud. Dit jaar heeft er ook een aantal weken een Belgische jongen, uit het Frans talig
België met ons mee getraind. Deze jongen zat een aantal weken in Nederland voor zijn Nederlandse taal. Hij sprak vrijwel geen Nederlands, en na een aantal weken kon je al merken dat hij het beter begreep en sprak.
Learn & Develop: 
Op mijn middelbare school hebben we een workshop Djembe trommelen. Dit was erg interessant, ook waren er mensen bij die er een speciale dans op deden.
Help & Change: 
Voor ons project in Uganda 'Lwengo' zijn we al op allerlei manieren bezig om geld op te halen. In april heb ik samen met 3 andere kasgenoten, een schoolfeest georganiseerd. De opbengsten hie
rvan gingen naar het project 'Lwengo' Met onze klas gaan we begin Juni 2 weken naar Uganda om daar vrijwilligers werk te gaan doen.
Work & Initiate: 
--

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters