Image
WorldSupporter Magazine of emilevrensen
Image
Travel & Move: 
Ik moet eerlijk zijn, maar ik ga niet vaak op vakantie. Mijn bijzonderste ervaring was toch wel de vakantie in Kroatië. De gevolgen van de jarenlange oorlog is nog steeds te zien in het binnenland.
Alles is daar verwoest: de huizen, auto's maar ook de natuur is aangetast door dit geweld. Schokkend hoe dichtbij dat eigenlijk is.
Experience & Leisure: 
Top muziek vind ik de muziek van de buena vista social club. Heerlijke muziek waarop je even lekker helemaal niks kan doen. En natuurlijk is dit leuke muziek om op mijn saxofoon te spelen.
Learn & Develop: 
Al heel lang geleden maar op de basisschool hebben wij een sponsorloop gehad om geld op te halen voor een weeshuis in Hongarije.
Op mijn oude middelbare school hebben wij afgelopen jaar bijna 20.000 euro opgehaald voor de actie van radio 538 voor War- Child. Maar mijn bijzonderste ervaring komt er nog aan: de drie maanden in Kenia waar ik al eerder over schreef.
Help & Change: 
Dit jaar ga ik samen met drie studiegenoten drie maanden richting Kenia om daar te werken aan een school.
Op deze school zullen lessen worden gegeven aan kinderen, maar ook aan lokale bewoners om hen te leren op kun eigen benen te staan. Ook doe ik (bijna) ieder jaar mee aan een benefietconcert voor de jaarlijkse actie van 3fm. Samen met een aantal saxofonisten spelen wij dan in een lokaal zaaltje om daar geld op te halen voor een goed doel.
Work & Initiate: 
Ik werk al drie jaar bij de albert heijn als groenteman. Samen met mijn collega's zorg ik ervoor dat groente er altijd mooi bij ligt.
Wat mij steeds vaker opvalt, is dat het schap van de p&e fairtrade bananen steeds meer leeg begint te raken. Dat betekend dat er steeds meer mensen helpen aan een eerlijke handel. Goed nieuws dus!
My Latest Activity