Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Ik ben ooit op reis geweest naar Bali en dat veranderde zoveel in mij.
Ik werd geraakt door de manier waarop kinderen spelen en leren, de openheid van de mensen maar ook hoe mensen daar hun geld verdienen. In het toeristische gedeelte zijn er veel vrouwen die jammeren om aandacht en daarop knapten zoveel toeristen af. Tijdens mijn verblijf daar heb ik geprobeerd een dame te leren hoe ze iemand het beste kan benaderen. Op dat moment was ik pas 13 en ik besefte dat ik daar iets meer tijd voor nodig had. Je kunt iemand niet even iets uitleggen en er vanuit gaan dat diegene de techniek omgooit waarvan ze jaren heeft geloofd dat dat echt zou gaan werken. Maar wie weet kom ik ooit nog een keertje terug om naar deze vrouwen te luisteren en hierdoor echt iets mee te kunnen geven.
Experience & Leisure: 
Tijdens het bedenken van een stukje voor dit onderdeel kwam ik erachter dat ik best wel een obsessie heb voor Italië. Vraag naar mijn lievelingseten en mijn antwoord is: Italiaans.
Wat vind ik de mooiste taal? Italiaans. Waar ben ik het afgelopen half jaar mee bezig geweest? Met het leren van... Italiaans! En de laatste vraag is een strikvraag: Waar komt mijn vriendje vandaan...? Oke, hij komt zelf uit Nederland, maar hij is half Italiaans.
Learn & Develop: 
Al vanaf kleins af aan heb ik mij voor ieder goededoelen-project ingezet en heb ik al mijn creativiteit gebruikt om zoveel mogelijk geld hiervoor in te zamelen.
Zo heb ik in mijn leven vele beeldjes, schilderijen, kerstkransen, koekjes, taarten en liedjes gemaakt om mijn steentje bij te dragen. Ook heb ik in 2010 de Young designers Award gewonnen voor een concept over de elektrische auto van Mercedes en het dromen van een groenere wereld. Verder ben ik net klaar met mijn opleiding aan het Nimeto Utrecht en heb ik ook hier vaak projecten met de onderwerpen: mens, liefde en natuur bedacht.
Help & Change: 
Ik ben lid van Greenpeace en doneer ieder jaar, maar geld is voor mij niet voldoende: ik steun alle online acties doormiddel van handtekeningen en online brieven.
Ook heb ik meegeholpen aan een guerrilla actie van Greenpeace over kit-kat, waarbij we post-its op alle reclames van kit-kat plakten.
Work & Initiate: 
Ik geef ieder weekend les aan Poolse kinderen die moeite hebben met leren en hierdoor weinig zelfvertrouwen hebben.
Mijn droom is dat ieder kind dat je extra liefde en zelfkennis meegeeft, opgroeit tot een liefdevol persoon en daardoor diezelfde levensinstelling weer door kan geven. Dit gevoel heb ik ook geprobeerd mee te geven tijdens mijn werk in het bejaardenhuis, stage in het kinderdagverblijf en mijn vele keren oppassen op de kinderen in de buurt.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters