WorldSupporter Magazine of Daphne Hilde Klerk

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Mijn reis naar Brazilië van afgelopen zomer was mijn meest indrukwekkende reis ooit! Je kunt er alles over lezen, op mijn blog!
Experience & Leisure: 
Ik hou van sporten en leuke dingen doen met mijn beste vriendinnen. Tijdens mijn bezoek aan Brazilië heb ik veel nieuwe muziek ontdekt (Funk!) waar ik op dit moment graag naar luister.
Daarnaast is de film City of God, over de gelijknamige favela in Rio de Janeiro een hele mooie voor mensen die willen weten hoe het er in zo'n favela aan toegaat. Ik kende de film al, maar sinds ik in Cidade de Deus ben geweest is de film erg speciaal voor mij geworden, ik heb zelfs een van de acteurs gezien in Brazilië!
Learn & Develop: 
Ik zit inmiddels in klas 6 van het VWO en in het aankomende schooljaar hoop ik leerlingen van mijn eigen school enthousiast te maken voor vrijwilligerswerk.
Daarnaast organiseert mijn school regelmatig acties voor het goede doel, bijvoorbeeld rond kerst voor Serious Request, waar ik graag aan mee doe.
Help & Change: 
Hoi! Ik ben Daphne Klerk, ik ben 16 jaar en ik ben afgelopen zomer met Worldmapping naar Brazilië geweest om daar ontwikkelingswerk te doen!
Daarnaast heb ik ik in November (2013) meegedaan aan een internationaal debat in Litouwen over de toekomst van Europa. Ook hebben wij (als gezin) in 2013 en 2014 2 meisjes uit Wit-Rusland 1 maand in huis gehad. Zij wonen in het gebied rond Tsjernobyl en kwamen hier om gezonder te eten en de schone lucht in te ademen.
Work & Initiate: 
Ik werk bij de Trekpleister, ik geef bijles en soms pas ik op.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content