Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Als ik één passie zou moeten benoemen waar ik echt laaiend enthousiast over kan worden dan is dat - net als bij zoveel van jullie - reizen.
Afgelopen jaar ben ik tijdens mijn allereerste grote reis door Zuid-oost Azië op een prachtige surfplek op Sumatra beland via een local die ik had ontmoet. De mensen waren super aardig, de golven waren prefect om te leren surfen en de omgeving was prachtig! Erg bijzonder om zo tussen de locals het échte indonesië te leren kennen, en het was bovendien een hele waardevolle ervaring om te ontdekken dat je door gewoon met mensen te praten zo ontzettend ver kan komen!
Experience & Leisure: 
Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat de wereld er al een stukje beter van wordt door meer mensen met elkaar in verbinding te brengen, en zelf vind ik het dan ook erg leuk en belangrijk om mensen van
verschillende culturen en perspectieven te ontmoeten en hun verhalen te horen. Tijdens mijn reis heb ik dan ook veel verschillende mensen gesproken. Ik vind het erg leuk en leerzaam om deze verse contacten goed te onderhouden, wie weet wat we elkaar nog kunnen bieden!
Learn & Develop: 
Zelf heb ik mijn hele studie lang gebruik gemaakt van de studiematerialen die JoHo te bieden heeft, en daar heb ik erg veel aan gehad.
Ik vind het dan ook erg belangrijk dat er zo veel mogelijk oefenmaterialen beschikbaar zijn! Ik zou graag mijn medestudenten helpen met het uploaden en delen van aantekeningen, samenvattingen en oefenmaterialen, zodat iedereen zich zo goed mogelijk kan verdiepen in de stof.
Help & Change: 
Via World Supporter probeer ik steeds meer informatie te leren en verspreiden om zo meer kennis en samenwerking tot stand te brengen.
Door middel van mijn JoHo abbonnement steun ik hiernaast ook projecten als Smokey Tours in de Filipijnen, en tevens ben ik al zo'n 4 jaar donateur aan het WNF. Verder ben ik altijd op zoek naar meer mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen, naar het buitenland te gaan of een andere manier te vinden om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van leuke projecten.
Work & Initiate: 
Mijn beste ervaring met het leveren van een bijdrage aan de wereld is natuurlijk via het werken bij JoHo!
De thema's talentontwikkeling en internationale samenwerking vind ik erg belangrijk, en via JoHo hoop ik hier mijn steentje aan bij te dragen. Ook doe ik via TeamAlert goede werkzaamheden door onder andere te zorgen dat jongeren veilig de weg op gaan, en hiernaast help ik kinderen via bijlessen en oppassen. Echter ben ik nog lang niet klaar met zoeken naar dingen die ik zou kunnen doen om doelen zoals verbeterde internationale samenwerking na te streven, dus ik houd altijd mijn ogen en oren open voor meer mogelijkheden waar ik in kan springen!

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters