WorldSupporter Magazine of daanvos_

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Fooien geven in restaurants, het is vaak een noodzakelijk kwaad.
Soms ben je in een café of restaurant in een niet al te welvarend land, en dan is gewoon te zien dat de uitbater het niet al te breed heeft. In zo'n geval kan het echt nooit kwaad om eens wat extra fooi te geven, vooral niet als je ziet dat zij de benen onder hun lijf vandaan lopen voor toeristen.
Experience & Leisure: 
Tweemaal heb ik meegedaan aan Nacht Zonder Dak. Dit is een prachtige organisatie die geld inzamelt voor straatkinderen, kinderen die geen dak boven hun hoofd hebben.
Het idee is als volgt: je zamelt zoveel mogelijk sponsorgeld in. Daarna pak je je slaapzak in, en ga je met een groep mede-lotgenoten naar de plaats van bestemming. In ons geval had een bevriende boswachter een stuk bos geregeld waar wij de nacht mochten doorbrengen. Aangekomen werd de slaapzak op de grond gedeponeerd, gelukkig nog wel op een zeiltje. Na een avondje liedjes zingen bij het kampvuur was het slapen in de open lucht. Een bijzondere ervaring, helemaal met de gedachte in je achterhoofd dat je het ergens voor doet!
Learn & Develop: 
Tijdens mijn opleiding heb ik regelmatig het een en ander verkocht voor een gehandicapteninstelling. Deze instelling heeft naast subsidie nog een flink bedrag per jaar nodig om te bestaan.
De producten die ik verkocht varieerden van kaarten tot puddingbroodjes; ze kwamen in ieder geval uit een goed hart.
Help & Change: 
Van 2010 tot en met 2012 ben ik actief geweest bij de Jongerenraad Rhenen als voorzitter. In deze periode heb ik de Jongerenraad van Rhenen op de kaart gezet.
Samen met de andere jongerenraadsleden hebben we onder andere een advies geschreven over Comazuipen. Zo hebben we dit probleem binnen de gemeenteraad op de kaart gezet.
Work & Initiate: 
Momenteel loop ik stage op een middelbare school in Veenendaal. In de geschiedenislessen probeer ik de leerlingen er bewust van te maken dat er meer is dan alleen vrienden en een smartphone.
Dat wereldproblemen er niet alleen zijn om je schouders over op te halen, maar dat je ook echt iets kunt betekenen voor anderen.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

My Latest Media

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

My Latest Events

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters