WorldSupporter Magazine of Daan Tan

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Mijn verblijf in Oeganda (in totaal 12 maanden), Zanzibar, Gambia, Thailand, Indonesië en Cambodja behoren tot de meest indrukwekkende reizen/vakanties.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd maak en luister ik graag muziek. Ik heb 1 jaar Muziekwetenschappen gestudeerd waarbij een onderdeel 'wereldmuziek' was. Erg tof om muziek vanuit alle windstreken te horen!
Learn & Develop: 
Bovenstaand project is in mijn studententijd ontwikkeld. Begonnen als 'vrije opdracht' voor EVC's en uitgegroeid tot serieus project.
Help & Change: 
Ik ben initiatiefnemer en voorzitter van stichting This is Uganda. Een project om Oegandese kunstenaars en muzikanten te stimuleren dmv het creëren van een podium.
Dit doen we door jaarlijks het This is Uganda Festival te organiseren in de hoofdstad Kampala. Het bespreekbaar maken van maatschappelijke thema's HIV/Aids, vrouwenrechten en milieu behoort ook tot de kerndoelen. Helaas ligt dit project nu even stil omdat ik full-time aan het werken ben in Nederland. Hopelijk kan ik dit project in de toekomst weer oppakken.
Work & Initiate: 
Sinds kort werk ik bij JoHo, een belangenorganisatie met een wereldwijd netwerk van winkels en websites waar mensen en organisaties worden gestimuleerd en geholpen om bij te dragen aan internationale
samenwerking.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Latest Teaching Materials
My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters