WorldSupporter Magazine of car-mun123

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

My Latest Activity
Mini CV
Image
Travel & Move: 
tijdens mijn vakanties heb ik nog niet echt iets gedaan. behalve als vrijwilliger helpen bij het vakantiespel. Deze zomer wordt voor mij de eerste keer.
Experience & Leisure: 
Bij ons in de stad zit een thee huis die door gehandicapten wordt bediend. Daar ga ik soms wel eens heen. De winst die ze daar krijgen wordt naar bepaalde organisaties gestuurd.
Learn & Develop: 
Toen ik nog op de basisschool zat heb ik in 2005 een actie georganiseerd voor de tsunami in Azie. Daarbij heb ik aan een kweker gevraagd of hij ons wilde sponsoren.
toen zijn we met de hele school potrozen gaan verkopen. In totaal hebben we ongeveer 6000 euro (de kosten van de kweker er al afgetrokken) opgehaald.
Help & Change: 
Ik ga van de zomer (21 juli t/m 5 augustus) met de organisatie worldmapping naar malawi om daar als vrijwilliger de mensen te helpen.
Om geld op te halen heb ik samen met mijn vriendin een collecteloop gehouden en maar liefs 900 euro opgehaald. Ook hebben we een benefiet gehouden voor onze familie, leraren, vrienden en onbekende. Daar hebben we een presentatie gehouden over malawi en wat wij daar gaan doen. in totaal hebben we 350 euro opgehaald. Nu ben ik bezig met een sponsorloop voor mijn oude basisschool. De presentatie hebben we al voor de leraren gehouden. Nu de leerlingen nog.
Work & Initiate: 
Op dit moment heb ik geen bijbaantje meer. Van de zomer werk ik altijd bij een kwekerij. Samen met een groep andere werknemers gaan we dan stekkies lopen knippen.
Erg saai, maar met z'n alle wel erg leuk.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

My Latest Stories

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters