WorldSupporter Magazine of amyvankommer

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
De meest bijzondere reis tot nu toe is mijn reis naar Thailand geweest. Zoals ik al eerder aangaf zijn we daar naar het elephant nature park geweest.
De kennismaking met het park en het verzorgen van de olifanten had veel indruk op mij, vandaar dat ik jaarlijks doneer aan dit park.
Experience & Leisure: 
Een van de films die mij heeft aangegrepen is 'Trade of Innocents'.
Deze film laat zien hoe mensenhandelaren kleine meisjes in bordelen plaatsen in achterbuurten en hoe regelmatig westerse mannen deze bordelen bezoeken. Het is verschrikkelijk om te zien, maar heel goed dat hier aandacht voor is. Het is absoluut noodzakelijk dat dit soort verschrikkelijke gebeurtenissen aangepakt worden en stoppen.
Learn & Develop: 
Via mijn studie hebben we geld ingezameld voor de kinderen in Afrika. We hebben een actie opgezet, waarbij we 24 uur niet zouden eten en in ruil daarvoor zouden mensen het project sponsoren.
Daarnaast hebben we bij het einde van de 24 uur een brasserie gehouden en ook deze opbrengst ging naar het project.
Help & Change: 
Ik ben twee jaar geleden naar Thailand geweest. Daar ben ik ook naar een olifantenreservaat genaamd Elephant Nature Park geweest. Hier worden olifanten opgevangen die mishandeld zijn.
Deze organisatie probeert verschillende stammen die in het regenwoud leven aan te leren hoe zij met olifanten op een goede manier om kunnen gaan. Daarnaast redden zij olifanten die mishandeld worden. Ik heb met behulp van een filmpje kunnen zien op welke wijze olifanten worden mishandeld en het is echt afschuwelijk. Ze worden geslagen, vastgebonden en geprikt met stokken tot bloedens toe. Bij terugkomst van deze reis heb ik dan ook besloten om een olifant te adopteren. Jaarlijks doneer ik bedrag dat bijdraagt aan de verzorging van de olifant die ik geadopteerd heb, ze heet Mai Jaan Peng. Verder vertrek ik 6 april naar Suriname om daar vrijwilligerswerk te verrichten voor ongeveer 4,5 maand. Ik ga werken in een kinderhuis genaamd Lobi Pikien. Hier verblijven kinderen vanaf 1,5 tot 14 jaar, die mishandeld, verstoten en/of seksueel misbruikt zijn. Het doel is om het welzijn van het kind te bevorderen en de kinderen begeleiden bij het opbouwen van een menswaardig bestaan. Daarnaast collecteer ik voor het KWF Kankerbestrijding. Verder doneren ik aan War Child, Mamafonds, KIKA, Unicef, WNF en Greenpeace.
Work & Initiate: 
Ik ben lid van een tennisvereniging, waar ik vrijwilligerswerk verricht. Ook mijn ouders zijn binnen de tennisvereniging actief als vrijwilliger.
En als club zijn we nu bezig om een toernooi te organiseren met als doel om de stichting 'Sanrise Foundation' te ondersteunen. Met behulp van het toernooi gaan we geld inzamelen voor de stichting 'Sanrise Foundation'. Dit is een organisatie die een bijdrage levert aan een menswaardig bestaan van de arme bevolkingsgroepen in Afrika door middel van het opzetten van projecten gericht op zelfredzaamheid. Het toernooi zal ook Sanrise gaan heten en zal plaatsvinden in september 2013.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters