WorldSupporter Magazine of Amy van den Bungelaar

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Ik ga in 2015 naar Malawi om daar samen met 15 tot 20 andere jongeren tussen de 14 en 18 jaar ontwikkelingshulp te gaan verlenen. We gaan vanuit organisatie Worldmapping en de reis duurt 17 dagen.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd ga ik graag helpen bij de dierenweide in Landhorst.
Daar mag ik iedere dag om 17.30 de dieren komen verzorgen. Ik gooi ook altijd alles netje in de prullenbak omdat ik er een hekel aan heb als mensen het gewoon op straat dumpen, en dat héél slecht is voor het milieu. Als ik zie dat anderen hun troep op straat gooien, zeg ik er wat van.
Learn & Develop: 
Op school hebben we ieder jaar een kerstactie. Daar zamel ik altijd erg veel geld voor in. Voor mijn expeditie naar Malawi heb ik op school ook al meer dan 150 euro ingezameld!
Dat heb ik gedaan door in de pauze in de lerarenkamer met mijn (s)teunboekjes rond te gaan. En dat dan ongeveer een week lang. Het is de bedoeling dat ik aankomend schooljaar presentaties ga geven over wat ik wil gaan doen in Malawi. En dat dan zowel op de middelbare school als op de basisschool. Bovendien heb ik toestemming om op school ook nog andere acties op te starten.
Help & Change: 
Ik ben altijd erg actief als het gaat om geld inzamelen voor goede doelen. Ik zamel vaak het meeste geld in van iedereen.
Bovendien heb ik 3 keer de Unicefloop gelopen waarvoor ik van tevoren natuurlijk ook erg veel geld heb ingezameld. Verjaardagskaarten en wenskaarten koop ik het liefst bij de wereldwinkel en in de winkel let ik goed op, zodat ik zoveel mogelijk fairtrade producten koop. Mijn grootste bijdrage tot nu toe moet mijn expeditie naar Malawi worden. Ik ga daar namelijk in 2015 ontwikkelingshulp verlenen met een groep van 15 tot 20 kinderen van 14 tot 18 jaar. Dat gaat vanuit Worldmapping. Nu ben ik al erg druk bezig met acties opzetten en geld inzamelen. Ik heb al meer dan 400 euro opgehaald in enkele maanden tijd!
Work & Initiate: 
-

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters