Doe jij mee aan het Ambassadeursprogramma van AIESEC?
Doe jij mee aan het Ambassadeursprogramma van AIESEC?

Het Ambassadeursprogramma van AIESEC in samenwerking met de Rabobank is een ontzettend mooi initiatief. Het houdt in dat je in de zomervakantie ergens naar toe gaat en daar een prachtige reis maakt - met een gesponserd vliegticket!! Er zijn vier pilaren waar je tijdens de reis aandacht moet besteden: humanitaire pilaar (vrijwilligerswerk), culturele pilaar (je moet de cultuur echt leren kennen door bij locale studenten te overnachten en aan activiteiten mee te doen), professionele pilaar (je geeft seminars en workshops en presentaties op conferences) en de duurzame pilaar, waarbij je het voedselvraagstuk gaat behandelen in opdracht van de Rabobank.

Het is een ontzettend gave reis die je verder helemaal zelf kunt invullen. Je kunt  niet kiezen waar je heen gaat, maar de organisatie koppelt je aan een partner en een land. De selectie is zwaar: uit ongeveer 500 aanmeldingen worden uiteindelijk 20 studenten gekozen, maar het is altijd het proberen waard!

Je kunt meedoen als: je Nederlands bent en Nederlands spreekt (en Engels), je 1e of 2e jaarsstudent bent, je van reizen houdt, je met een vreemde 6 tot 8 weken lang kunt samenwerken en als jij deze uitdaging aan wilt gaan!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.