Title: Free China
Free China

Ik heb gekozen voor Free China. Ik ben op het moment in Brisbane, Australië, waar het groots gepromoot wordt. Ik raakte met een vrouw in gesprek die de film aan het promoten was. Ik had er nog nooit van gehoord dus was wel benieuwd. Ik was geschokt nadat we uitgesproken waren, wist niet dat deze dingen nog steeds gaande waren..

Free China is eigenlijk meer een documentaire gebaseerd op het boek dat Jennifer. De film gaat over Falun Gong, een geloof dat volgens de regering te groot en krachtig werd. Van de ene op de andere dag werd het verboden. De vrouw die het boek geschreven heeft, Jennifer, vertelt over alles qat haar is overkomen, gevangenis straf, gemarteld, er worden organen van alle gevangenen levend uit ze gehaald en verkocht. De regering van China houd dit allemaal heel stil, hun internet is zwaar bewaakt. Het is verschrikkelijk.

Ik heb deze film gezien hier in brisbane en het meest bijzondere daarvan was is dat de regisseur van de film, Jennifer en haar advocaat nadat de film was afgelopen in de zaal kwamen en er werd een question and answer sesion gehouden. Heel bijzonder!

Media of Floor Hoenderop
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
More contributions of WorldSupporter author: Floor Hoenderop
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]