Reisblogs, tips en ervaringen

 

Reisblogs, tips en ervaringen

 

Inspiratie

Hoe bepaal je je volgende reisbestemming? 6 bronnen voor een hoop reisinspiratie

Veel mensen hebben wel een lijstje van landen die ze graag willen bezoeken. Mocht je het echter niet zo goed weten, of heb je juist te veel om uit te kiezen dan kan het nuttig zijn om wat inspiratie op te doen om je volgende reisbestemming(en) te bepalen. Maar waar haal je die inspiratie vandaan? Hieronder heb ik 6 bronnen verzameld voor een hele hoop reisinspiratie.

1. Lonely Planet - of een andere reisgids

Image

Het maken van een bijzondere reis staat bij veel mensen hoog op de bucketlist. Het plannen en uitvoeren kan echter een lastig proces zijn. Want waar je begin je en hoe maak je een keuze tussen alle mogelijkheden als je een reis wil maken? Op WorldSupporter hebben al verschillende mensen hun tips en ervaringen gedeeld. Deze heb ik verzameld in dit magazine. Veel leesplezier!

 

Image

Duurzaam reizen

Hoi! Leuk dat je in mijn magazine kijkt :) Duurzaam reizen is een thema dat mij al een tijdje bezighoudt. Ik heb zelf veel gereisd en ook gezien dat reizigers, en de industrie die daaromheen ontstaat, een grote impact kunnen hebben op een omgeving. Positief, maar ook negatief. Daarbovenop komt nog de impact die je niet direct ziet, zoals de impact op het klimaat.

Hoe kunnen we er nou voor zorgen dat prachtige reisbestemmingen waar we allemaal graag naartoe willen, niet verpest worden doordat we er allemaal naartoe willen. In dit magazine heb ik interessante, blogs, tickets, statements en andere content over dit onderwerp verzameld die ik heb gevonden op WorldSupporter. Wordt uitgebreid!

Last updated
04-03-2021

Ervaringen

Groepsreis: Ja of Nee?

Wanneer je besluit om op reis te gaan, zijn er talloze mogelijkheden; je gaat naar een specifieke bestemming, je wilt meerdere plekken bezoeken, op het strand liggen, nieuwe culturen ontdekken en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Naast de bestemming, is het een belangrijke beslissing of je alleen gaat, met familie of vrienden, of...op een groepsreis.

Image

Image

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Magazine of LauraD
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
30