Werken en reizen - Engelse les geven tijdens je reis

Werken en reizen - Engelse les geven tijdens je reis

 

Praktische informatie

 

TEFL (teaching English as a Foreign Language)

De TEFL cursus (teaching English as a Foreign Language) is een cursus die jou, zonder achtergrond als docent, opleidt om aan kinderen en volwassenen Engelse les te kunnen geven. De cursus is volledig in het Engels, en is gericht op het ontwikkelen van didactische vaardigheden en methoden om de Engelse taal aan te leren aan non-native speakers. Internationaal stijgt al jaren de vraag naar docenten Engels en met een TEFL-cursus vergroot je je kansen op een betaalde lesgeefbaan aanzienlijk. In dit magazine heb ik informatie verzameld over het volgen van de TEFL cursus en de mogelijkheden voor lesgeven - zowel in het buitenland als online.

Het is een eeuwig dilemma: Als je werkt heb je geld maar geen tijd om te reizen, terwijl als je niet werkt je wel tijd hebt maar geen geld. Veel mensen proberen daarom tijdens hun reis te werken om zo hun verblijf in het buitenland te financieren. Dit magazine gaat over een van de populairste manieren om tijdens je reis aan de slag te gaan: het geven van Engelse les. 

Engels is dé internationale voertaal en vrijwel overal ter wereld willen mensen Engels leren. Dat biedt veel mogelijkheden om als Engels docent aan de slag te gaan. Ook als je geen 'native-speaker' bent zijn er tal van mogelijkheden, Nederlanders behoren zelfs tot een van de best Engelssprekenden ter wereld. In dit magazine vind je informatie over het geven van Engelse les, bestemmingen, inspiratie en meer. Enjoy! 

 


Inspiratie 


 

Last updated
03-12-2020

 

Mogelijkheden

 

Selected Categories
Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Magazine of LauraD
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
22