Samenvattingen en studiehulp, Universiteit Utrecht, Pedagogische Wetenschappen, Bachelor 1, Blok 2

Samenvattingen en studiehulp, Universiteit Utrecht, Pedagogische Wetenschappen, Bachelor 1, Blok 2

Op deze plek kun je alle samenvattingen en studiehulp vinden voor vakken uit bachelor 1, blok 2 op de Universiteit van Utrecht. Deel vooral je samenvattingen en laat even weten wat je er van vindt door te reageren onder elkaars samenvattingen.

Handige tips voor het studeren zijn ook altijd welkom op deze pagina. Heb jij bijvoorbeeld een handige manier om alle stof in je hoofd te stampen? Of een leuke locatie waar jij altijd zit te studeren? Laat het je medestudenten weten!

Studievereniging PAP probeert samen met jullie een brede en veelzijdige community te bouwen. Dit doen we door aantekeningen en oefeningen te delen met elkaar. Lever ook je bijdrage door te delen, te liken en te verspreiden. Zo worden we met zijn allen een stukje slimmer.

Opbouw van wetenschappelijke artikelen - Ackermann

Een artikel bestaat altijd uit een aantal vaste onderdelen, namelijk de samenvatting, de inleiding, het middenstuk, de discussie en conclusie, en afsluitend de referentielijst. In deze ViP volgt meer uitleg over welke informatie je precies onder welk onderdeel moet plaatsen. Wat maakt een samenvatting verschillend van een conclusie? Welke informatie zet je in de inleiding en welke in het middenstuk?

 

Bezoek PAP:
Instagram
Facebook
Site

Zoek je ook een boeksamenvatting? Bezoek
JoHo

Last updated
11-11-2020
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Magazine of Studievereniging PAP
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
31