Stage Magazine JongLeren.es

Stage Magazine JongLeren.es

¡Hola! Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage in Spanje? JongLeren.es biedt stagemogelijkheden in allerlei studierichtingen. In dit magazine staan een aantal voorbeelden. Is niet de richting waarin jij studeert? Geen zorgen. Op de website van JongLeren staan nog veel meer mogelijkheden! JongLeren heeft een sterk netwerk opgebouwd voor stages in diverse sectoren met een focus op zuid Spanje. Veel stagebedrijven werken vanuit Málaga, Torremolinos, Marbella en Estepona. Enkele sectoren waarin veel mogelijkheden voor een stage in Zuid-Spanje zijn: Marketing & Communicatie - Toerisme & Recreatie - Handel & Ondernemerschap - Media & Vormgeving - Mode & Interieur en Zorg & Welzijn

Verpleegkunde stage in Spanje

Verpleegkunde stage in Spanje

Heb jij altijd al eens een buitenlandervaring op willen doen? Dan is dit wellicht je kans. Loop je stage verpleegkundige bijvoorbeeld in het zonnige zuiden van Spanje, omgeving Marbella.

Je loopt stage in een modern ziekenhuis in Marbella dat zich met name richt op moeders en gezinnen. Het team van artsen en verplegers is zeer internationaal en ook de patiënten zijn van verschillende nationaliteiten. Als stagiair zul je op diverse afdelingen worden ingezet en kun je de artsen en verpleegkundigen assisteren bij de uitvoering van allerlei handelingen. Ook is het

...
Image
Marketing & Communicatiestage in Spanje

Marketing & Communicatiestage in Spanje

Heb jij altijd al eens een buitenlandervaring op willen doen? Dan is dit wellicht je kans. In het zuiden van Spanje, omgeving Málaga en Sevilla, zijn er diverse stageplekken beschikbaar voor studenten markeing & communicatie.

Ga bijvoorbeeld aan de slag bij een tourorganisatie, groothandel of bouw- en renovatiebedrijf. Als stagiair houd je je bezig met dagelijkse communicatie met klanten, leveranciers en andere partners. Ook kun je meehelpen met het bijhouden van de website, social media en het sturen van nieuwsbrieven. Verder kun je ervaring opdoen met het

...
Image
Stage Food & Beverage medewerker in Spanje

Stage Food & Beverage medewerker in Spanje

Heb jij altijd al eens een buitenlandervaring op willen doen? Dan is dit wellicht je kans. In het zuiden van Spanje, omgeving Málaga en Marbella, zijn er diverse stageplekken beschikbaar voor food en beveragemedewerkers. 

Je kan bijvoorbeeld aan de slag bij een restaurant of een luxe hotel. Je krijgt een kijkje in de werking van een bedrijf en helpt mee met verschillende werkzaamheden, zoals de bediening, achter de bar, in de lobby maar ook marketing- of leidinggevende taken zijn een optie.

Profiel

  • MBO of HBO student in de richting van horeca
...
Image
Lees ervaringen stage in Spanje via JongLeren

Lees ervaringen stage in Spanje via JongLeren

Ben jij een student die mogelijk in het buitenland stage wil lopen? JongLeren biedt vele opties voor zowel mbo-, hbo- en wo-studenten. Vanuit JongLeren kan er veel informatie worden geboden over een fantastische stageperiode in het zonnige Spanje. Maar... als je echt een goed beeld wil krijgen, kan je het beste de ervaringen van jouw potentiële voorgangers lezen.

Op de JongLeren.es website staan er meerdere blogs waarbij studenten terugkijken op hun stage die zij dankzij JongLeren hebben gevonden. De stage zelf, het Spaanse leven, de cultuur, bijzondere gebeurtenissen en veel meer andere mooie verhalen zijn hierbij terug te vinden. Ben jij benieuwd? Neem een kijkje door op de link te klikken en laat je inspireren door deze bijzondere verhalen. Wie weet schrijf jijzelf binnenkort ook wel een blog!

Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1
Last updated
12-04-2024
Search