Vrijwilligerswerk in het buitenland

Vrijwilligerswerk in het buitenland

Azië

Europa

Op deze pagina vind je een verzameling van mogelijkheden voor vrijwilligerswerk in het buitenland: van helpen bij een hostel tot Engelse les geven. De vacatures bestaan uit zowel concrete mogelijkheden die momenteel openstaan als vacatures ter inspiratie van wat er allemaal mogelijk is als je vrjwilligerswerk in het buitenland wilt doen. 

Afrika

Online helpen

Gevraagd: vrijwilliger die op YouTube educatieve filmpjes wil verzamelen voor community project op Madagascar.

Simon Rietveld beheert al 20 jaar het natuurreservaat Zazamalala in Madagascar. Je kunt hem en zijn projectorganisatie óók op afstand, online, helpen. Een voorbeeldproject.

Ik ben zelf blind en niet handig. Toch doe ik zelf veel

...
Last updated
13-04-2021

Noord-Amerika

Latijns-Amerika

Verdere mogelijkheden

Volunteering abroad

On this page you will find volunteer opportunities abroad: from helping at a wildlife centre to teaching English. The vacancies consist of both opportunities that are currently open and vacancies that serve as a source of inspiration if you would like to volunteer abroad.

Stages in het buitenland

Op deze pagina vind je een verzameling van stagemogelijkheden in het buitenland: van ervaring opdoen in het toerisme tot helpen bij een wildlife center. De vacatures bestaan uit zowel concrete mogelijkheden die momenteel openstaan als vacatures ter inspiratie van wat er allemaal mogelijk is als je een stage in het buitenland wilt doen.

Betaald werk in het buitenland

Op deze pagina vind je een verzameling van vacatures voor betaald werk en werk met vergoeding (kost & inwoning) in het buitenland: van werken in een lodge tot lesgeven op een basisschool. De vacatures bestaan uit zowel concrete mogelijkheden die momenteel openstaan als vacatures ter inspiratie van wat er allemaal mogelijk is als je in het buitenland aan de slag wilt. 

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Magazine of Jasmijn
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
11 1