Stages in Nederland

Stages in Nederland

Stage Informatica

Oproep

Vrijwillig Wereldwijd is op zoek naar een stagiar(e) voor de optimalisatie van hun website. Het doel hiervan is dat zoveel mogelijk mensen de website vinden en dat de boodschap van Vrijwillig Wereldwijd duidelijk wordt overgedragen.

...

Op deze pagina vind je stagemogelijkheden in Nederland: van ervaring opdoen in het toerisme tot meer leren over marketing. De vacatures bestaan uit zowel concrete mogelijkheden die momenteel openstaan als vacatures ter inspiratie van wat er allemaal mogelijk is als je stage wilt lopen in Nederland.

Stagiaire voor afdeling Marketing en Communicatie bij het team van Activity International

Ben jij die leuke, gezellige, hardwerkende HBO-er die zin heeft om zich een aantal maanden in te zetten voor ons Marketing/Communicatie team op ons kantoor in Enschede? Is een dag zonder Social Media de slechste dag uit je leven? Spring je een gat in de lucht als jouw

...
Last updated
05-06-2020

Stagiaire Toerisme

Werkzaamheden:

  • Als stagiair ben je mede verantwoordelijk voor het werven, voorbereiden en begeleiden van vrijwilligers op hun verblijf bij onze partners in het buitenland, verder voor het organiseren van infodagen, beurzen. Nieuwe ideeën
...

Verdere mogelijkheden

Vrijwilligerswerk in Nederland

Op deze pagina vind je mogelijkheden voor vrijwilligerswerk in Nederland: van ervaring opdoen bij een non-profitorganisatie tot vluchtelingen begeleiden. De vacatures bestaan uit zowel concrete mogelijkheden die momenteel openstaan als vacatures ter inspiratie van wat er allemaal mogelijk is als je vrijwilligerswerk wilt doen in Nederland.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Magazine of Jasmijn
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
4