TEFL (teaching English as a Foreign Language)

TEFL (teaching English as a Foreign Language)

De TEFL cursus (teaching English as a Foreign Language) is een cursus die jou, zonder achtergrond als docent, opleidt om aan kinderen en volwassenen Engelse les te kunnen geven. De cursus is volledig in het Engels, en is gericht op het ontwikkelen van didactische vaardigheden en methoden om de Engelse taal aan te leren aan non-native speakers. Internationaal stijgt al jaren de vraag naar docenten Engels en met een TEFL-cursus vergroot je je kansen op een betaalde lesgeefbaan aanzienlijk. In dit magazine heb ik informatie verzameld over het volgen van de TEFL cursus en de mogelijkheden voor lesgeven - zowel in het buitenland als online.

Interesse in een TEFL cursus? Zie de JoHo TEFL pagina voor meer informatie en om direct je cursus te boeken!

Mogelijkheden met TEFL

TEFL cursus

Heb jij plannen om betaald of onbetaald werk te doen in het buitenland en daarbij Engelse les te geven? Dan is een TEFL cursus iets voor jou!  Deze cursus is onafhankelijk geaccrediteerd en geeft toegang  tot een database met TEFL banen over de hele wereld. 

Last updated
03-12-2020

Meer lezen over het geven van Engelse les:

Engels lesgeven online – waar kan je als non native speaker aan de slag?

De vraag naar Engels docenten in o.a. Azie blijft stijgen! Ook ontstaat er een groeiende groep digital nomads die met hun laptop en rugzak al reizend werken. Ook de vraag van Nederlanders of het mogelijk is om Engels les te geven online (vanuit je kamer, of tuinstoel in Nederland, of juist onderweg), is een vraag die steeds vaker gesteld wordt. Maar wat zijn eigenlijk de mogelijkheden voor non-native speakers (waaronder Nederlanders) om online les te geven?

Hoe werkt het online Engels lesgeven via online mogelijkheden?

teacher in class of students
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Magazine of LauraD
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
36 1