Wat te doen met extra tijd in tijden van Corona quarantaine

 

Wat te doen met extra tijd in tijden van Corona quarantaine

 

Ready2Help

Ready2Help is een initiatief van het Rode Kruis dat bestaat uit een netwerk van burgerhulpverleners die ingezet kunnen worden wanneer er een noodsituatie in Nederland is. Dit is dus ook een goede manier om een steentje bij te dragen tijdens de uitbraak van COVID-19. Mensen

...

Nu het coronavirus ervoor zorgt dat we meer thuiswerken, en minder op reis kunnen gaan (van huis naar werk, maar ook naar de andere kant van de wereld), is er meer tijd voor andere zaken. In dit Magazine komt een verzameling van tips, blogs en media te staan die je kunnen inspireren om iets positiefs te halen uit deze tijd.

Last updated
15-04-2020

Zo'n tijd van thuisblijven, biedt ook weer nieuwe kansen. Zoals het leren van een nieuwe skill. Of het opdoen van nieuwe kennis.

Er zijn zo veel (gratis) online cursussen beschikbaar! Of leer muziekdocenten die nu online lesgeven. En wat dacht je van de (online) bibliotheek, TEDtalks en Podcasts.

Engels lesgeven online – waar kan je als non native speaker aan de slag?

De vraag naar Engels docenten in o.a. Azie blijft stijgen! Ook ontstaat er een groeiende groep digital nomads die met hun laptop en rugzak al reizend werken. Ook de vraag van Nederlanders of het mogelijk is om Engels les te geven online (vanuit je kamer, of tuinstoel in Nederland, of juist onderweg), is een vraag die steeds vaker gesteld wordt. Maar wat zijn eigenlijk de mogelijkheden voor non-native speakers (waaronder Nederlanders) om online les te geven?

Hoe werkt het online Engels lesgeven via online mogelijkheden?

teacher in class of students
Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Magazine of Lisalotte van der Tas
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
44 1