Teaching English - Young learners

Teaching English - Young learners

Several tools to teach English abroad to young learners. 

Last updated
22-11-2022

Finish the lesson with a songs

Use a simple English song to explain several words that you discussed during the lesson.
Use a simple English song to explain several words that you discussed during the lesson. Repeat the song several times and use several gestures to explain some words to the children. Finaly, if you practice the song at the end of several lessons the children can sing along.

Maak tekeningen van de woorden op het bord

Maak tekeningen van de woorden die je de kinderen gaat leren, op het bord. Zet er het woord in het Engels, maar ook in het (in dit geval) Vietnamees bij.
Maak tekeningen van de woorden die je de kinderen gaat leren, op het bord. Zet er het woord in het Engels, maar ook in het (in dit geval) Vietnamees bij. Geef de kinderen de tijd om de tekeningen over te nemen en de woorden erbij te zetten. Ze vinden dit hartstikke leuk en het blijft veel beter hangen. De volgende les zullen ze het zich herinneren.

Engelse liedjes

Hier zijn een aantal suggesties van Engelse liedjes die aan kinderen tussen de 3 en 10 geleerd kunnen worden. Zingen is goed voor het ontwikkelen van een ritme gevoel. En de liedjes kunnen ook gebruikt worden om op een leuke manier Engels te leren. 

memory play

Education Category: Language, Creative
Ages: 0-4, 4-8, 8-12, 12-16, 16+

Look for the same pictures and learn English

Make sets of cards with pictures to collor. Write in 1 or 2 words the explanation of the picture below the picture. 1 card in English and 1 card in the native language. Participant color the pictures for a personal touch. 

for the rules, look at media below

learn English by playing memory. 

Requisites

Image

Engels les voor pre-school (kinderen van 4-6 jaar)

Education Category: Language
Ages:

Ik zelf heb Engels les gegeven aan kinderen van 4-6 jaar oud. Ze begonnen net met school dus het was heel moeilijk om te beginnen aangezien ze echt nog vrij weinig engels spraken. Leer ze dan ook niet meteen moeilijke dingen aan en geef ze makkelijke opdrachten. Bij de fotos ziet u wat ik met de kinderen heb gedaan. Dit zijn foto's van het lesmateriaal en de opdrachten die ze hebben gedaan. 

Image
Magazine of Jasmijn
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Search