Scouting Jan van Hoof Gouda

Scouting Jan van Hoof Gouda

Op 15 oktober 2016 is ons clubhuis door Mozaiek verkocht aan een particuliere partij. Met deze nieuwe eigenaar zijn diverse gesprekken in open en prettige sfeer gevoerd. Concreet betekent het voor de Jan van Hoofgroep dat we daadwerkelijk moeten verhuizen. Het eerste lokaal zal begin april worden overgedragen aan de nieuwe eigenaar. De overige ruimten volgen later dit jaar. De nieuwe eigenaar is al hard bezig om het gebouw om te bouwen tot woning.

Op 8 januari hebben de groepsraad en het stichtingbestuur beide unaniem akkoord gegeven op het voorstel van GOUDasfalt voor het huren van het voormalige asfaltkantoor. Op korte termijn zal met het bestuur van GOUDasfalt de afronding van het contract worden afgesproken.

Binnenkort kunnen we dan ook beginnen aan het scouting-geschikt maken van ons nieuwe clubhuis. Hiervoor is alle hulp uiteraard welkom, in geld, materiaal en man/vrouwkracht. Zie voor meer informatie de nieuwsbrief van januari 2017

Mocht je een actieve rol willen spelen in het huisvestingsproject, meld je dan aan via e-mailadres huisvesting[at]janvanhoof.nl.

Last updated
13-10-2017
Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Magazine of Daan Blitz
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
88