N/a'an Ku Sê

N/a'an Ku Sê

Vrijwilligerswerk in Namibië.

Last updated
18-10-2017

Block

Dag lieve lezers van mij blog,

Helaas moet ik mededelen dat ik, net zoals de collega-schrijvers van mijn kaliber zoals Willem Frederik Hermans en Harry Mulisch wel eens, gestuit ben op een writer's block. Sinds donderdag probeer ik me te focussen op het schrijven, wat niet wil lukken. 

Het is niet zo dat ik hier niets meemaak om over te schrijven. Ik maak eerder teveel mee om, zonder een ellenlang verhaal met onzinnige details, een interessant verhaal te schrijven. 

The Big Daddy

Het kostte mij enkel een rit in de auto van N/a'an ku se naar Neuras, om verliefd te worden op dit prachtige land. Ik ben verliefd geworden op de dorpjes, die opeens in de middle of nowhere opdoemen, de bergen, de dieren, de zonsondergang en de vreemd Nederlands sprekende mensen. Hoewel ik de afgelopen twee weken natuurlijk al in Namibie heb doorgebracht, zag ik er behalve de reservaten, niet erg veel van het land. Nu wil ik hier nooit meer weg.

The Revenant

Daar zit ik dan, in het vliegtuig op een 18 uur durige reis naar Afrika, vergezeld door Guus Meeuwis en Nick en Simon. Nee, niet fysiek (opeens heb ik een vreemde smaak ontwikkeld voor Nederlandstalige muziek. Misschien ontwikkel je nationalisme als je weet dat je je land gaat verlaten? Ik weet het niet, ik hoop in ieder geval dat het niet chronisch is). Op zich zou dat natuurlijk geen probleem moeten zijn, aangezien er een fantastische reis in het vooruitzicht ligt. Zij het niet dat 18 uur vliegen, wanneer je hebt te kampen met een forse vliegangst, geen goede combinatie is.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Magazine of Josjevanv
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
3