Volunteering

 

Volunteering

 

Ik heb 6 weken vrijwilligers werk gedaan in het kindertehuis Tina's Childcare. Ik heb daar geholpen met de verzorging van de kinderen (wassen, aankleden, kleding wassen, opruimen) en ik heb daar les gegeven op de basisschool. Een aantal dagen heb ik zelf lesgegeven en verder heb ik gymles gegegeven aan KG1, Kg2 en Class 1 (ongeveer groep 1 t/m 3 in Nederland). 

Last updated
18-10-2017

National anthem of Ghana

Ik wil het volkslied van Ghana ook toevoegen aan mijn cv, omdat ik het een heel mooi volkslied vond en omdat alle kinderen dit zongen voor dat de schooldag begon. Ik bleef dit indrukwekkend vinden en kan mij nog steeds niet voorstellen dat wij dit in Nederland ook zouden doen. Wel zorgde dit...

Dromen over Ghana 2014

In Ghana was het normaal dat er geen electriciteit was. In Ghana gingen alle werkzaamheden gewoon door of er nou wel of geen licht was. Dat is in Nederland wel anders heb ik gemerkt. Vandaag viel op mijn werk de stroom uit. Heel het bedrijf lag stil en wij konden helemaal niets meer doen. Wij zaten in het donker en zaten wat te kletsen. Gelijk kwamen bij mij mijn Ghana gevoelens weer naar boven. Dit werd nog eens meer toen één van mijn collega's plantainchips uit haar tas haalde. Toen heb ik heerlijk kunnen vertellen over het eten daar en wat wel lekker was en wat niet.

Image
Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Magazine of I.derijke
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
69 1