Internship at Coptic Hospital

Internship at Coptic Hospital

Did my internship abroad in Coptic Hospital, Nairobi. I've stayed at several wards and departments during this internship. Helped and cured a lot of people. Unfortunately also had to let go of some..

Last updated
18-10-2017

Het aanhoudende contact

Hallo allemaal,

 

Het is alweer een tijd geleden dat ik een blog schreef… Een maand geleden om precies te zijn. Er is in die tijd natuurlijk veel gebeurd, dus daar mag weer over geschreven worden. De laatste opdrachten voor deze periode zijn ingeleverd en afgerond en dat betekend dat ik vanaf februari echt ga beginnen aan met mijn afstudeerstage… en de SCRIPTIE! Jeetje zeg, dan zijn vier jaar toch wel voorbij gevlogen, waarin ik prachtige dingen heb mogen meemaken.

Frustraties en besluiten

Hallo allemaal!

Alweer ruim 1,5 maand terug op Nederlandse bodem. Wat voelt dat gek. Zeker de eerste weken was het alsof ik alles gedroomd had.
Weer in de armen van mijn familie, het Nederlandse eten, de Nederlandse cultuur en zeker niet te missen het Nederlandse klimaat. De dag dat ik thuis kwam was het namelijk weer vertrouwd koud (7 graden).

Interview with Kenyan Nurse

This time something different than a traveldiary. Today I did an interview.

The lady left on the photo is Maya Koki Tabu. I've worked with her on the maternityward of Coptic Hospital for the past two weeks.
Maya is 24 years of age. This makes her almost the same age as me, because I'm 23!

Who is Maya?

Image

Het aftellen is begonnen

Hallo iedereen,

Afgelopen vrijdag zijn we uit eten geweest. Uiteindelijk ging Shireen niet mee omdat zij ziek was. We hebben een dag uitgekozen zeg... Het regende en onweerde hier ontzettend, maar afgesproken is afgesproken. Dus de taxi haalde de andere meiden als eerst op, om vervolgens ons op te halen. Een stukje dat normaal in 5 minuten gereden is, duurde nu 60 minuten!!! Uitendelijk hebben we er denk ik een goede twee uur over gedaan om bij het restaurant aan te komen.

De Keniaanse bevalling

Hi everyone! How are you? 

Afgelopen maandag had ik dus mijn eerste bijna geboren baby ervaring. De volgende dag kwam ik op de afdeling. De moeder heeft een prachtige dochter op de wereld gezet. Een klein druifje. Ze is een maand te vroeg geboren, maar ze redt het prima. Op woensdag gingen ze naar huis. Voor hun vertrek kwam de echtgenoot van de moeder nog naar mij toe, hij vroeg mijn email. 'Dan kan mijn vrouw je foto's sturen van de baby!' Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. 

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Magazine of xstefferd
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
36