Meld je aan voor de After Travel Xperience op 7 september in Tilburg
Date: 
07-09-2013

Een afwisselend evenement over reizen, grenzen verleggen, vrijwilligerswerk in het buitenland en werken aan een betere wereld. Dat is kort samengevat een After Travel Xperience. Op 7 september verwacht Switch honderd jonge reizigers in De Harmonie aan de Stationsstraat 26 in Tilburg. Het programma start om 11.30 uur.

Philine Ravesloot, die voor het programma Bestemming Onbekend een week lang op de grootste vuilnisbelt van Zuidoost Azië bivakkeerde, vertelt haar bijzondere verhaal. Er zijn herbelevingsworkshops waarbij reizigers hun avonturen opnieuw beleven en delen. Experts uit verschillende gelederen helpen opgedane ervaringen handen en voeten te geven zodat de reis niet stopt in Nederland. Er is voldoende ruimte voor uitwisseling.

De After Travel Xperience is een event voor reislustige avonturiers, die terug in Nederland nog iets willen met hun ervaringen.

Deelname is gratis maar aanmelden is verplicht en kan via www.atx.nu. Dit evenement is een initiatief van Switch in samenwerking met OPIN en is mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het ministerie van Buitenlandse Zaken, de provincie Noord-Brabant en de Gemeente Tilburg.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Event of Switch
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Date
07-09-2013
Statistics
3
Selected Categories