ICEF Spaans Onderwijs
Date: 
19-04-2022 to 21-04-2022

ICEF Spaans onderwijs

Over dit evenement

Spaans is de op één na grootste moedertaal ter wereld met meer dan 470 miljoen moedertaalsprekers. Het staat ook in de top 3 van de meest bestudeerde en gesproken talen in de wereld. Om deze reden biedt ICEF Spaans Onderwijs een unieke kans voor Spaanse onderwijsaanbieders die Spaanse studieprogramma's promoten om te netwerken met door ICEF gescreende, hoogwaardige studentenwervingsagenten van over de hele wereld. 

Programma 

Dit netwerkevenement duurt drie dagen, waarbij u de mogelijkheid krijgt om uw eigen gepersonaliseerde programma samen te stellen van maximaal 38 één-op-één ontmoetingen met bestaande en potentiële partners, en profiteren van een scala aan informele netwerkmogelijkheden. 

Wie gaat er naar ICEF Spaans onderwijs?

Instellingen die Spaans onderwjis aanbieden krijgen bij ICEF Spaans Onderwijs de gelegenheid om zeer gescreende, actieve studentenwervingsagenten van over de hele wereld te ontmoeten die geïnteresseerd zijn in het sturen van internationale studenten naar programma's die in het Spaans worden gegeven.

Waar en wanneer neemt het evenement plaats?

ICEF Spaans onderwijs zal worden gehouden in het Hotel Melia Sevilla, in april 2022 (19-21), gelegen naast Plaza España in het centrum van Sevilla. Het hotel heeft een indrukwekkend avant-garde design en stijlvolle kamers met veel natuurlijke lichtinval. Het beschikt ook over een seizoensgebonden buitenzwembad, een spa, twee restaurants en een chique cocktaillounge. Het Meliá Sevilla ligt zeer dicht bij María Luisa Park en op loopafstand van de oude binnenstad van Sevilla en de beroemde Giralda-kathedraal en Alcázar.

Voordeeltarieven zijn beschikbaar voor deelnemers aan evenementen: € 130 per eenpersoonskamer per nacht, € 140 per tweepersoonskamer per nacht (incl. toeristenbelasting en ontbijt).

Click here to register now!

 

Follow the author: Cennet
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Event Spanish Education
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Date
19-04-2022 to 21-04-2022
Statistics
[totalcount]