Reizen per pan
Date: 
16-03-2021 to 09-04-2021

Reizen per pan

Misschien een betere titel dan coronaproof travel, zie een van mijn eerdere blogs..

Men neme: jezelf, een wereldkaart of reiswens/bestemming, tijd om onderzoek te doen en waar je verder nog zin in hebt, als je op vakantie gaat.

Binnenkort ga ik naar Congo!

Of althans, ik ga proberen Congolees te koken, een Congoleze film te vinden en Congoleze muziek te luisteren. Zodat ik me een beetje op reis kan wanen. Op facebook heb ik me al lid gemaakt van allerlei reisgroepen, waar ik prachtige foto's zie van prachtige bestemmingen. Elke keer komt er toch weer iets moois langs. Dan begint de reislust toch te kriebelen. Je moet toch wat? En elke keer voelt het alsof je weer op vakantie gaat en je allerlei dingen moet regelen, zoals ingredienten zoeken bij de toko.

Het gaat dit keer een recept van Little Lost Cook worden. Met een soort van oliebol maar dan anders, een Congoleze beignet. 

Het mooie is dat mijn moeder ook erg bezig is met mijn reis. En mijn vrienden mij ook vragen hoe het was.

Dit is een nieuwe manier van "vieren". Ik ben alweer een jaar terug, en zo vier ik weer even dat ik weer weg ben. Tegelijkertijd leer ik een beetje koken en verdiep me weer eens in iets anders dan "normaal". Congo is de road less traveled en denk niet dat ik daar snel terecht ga komen. Maar wie weet? Dus laat je inspireren, en laat me weten waar jouw reis per pan dit keer heengaat.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Event of juliettekwee
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Date
16-03-2021 to 09-04-2021
Statistics
12 1