Warmetruiendag 2024 - Doe Mee!
Date: 
02-02-2024

Elk jaar organiseert het Klimaatverbond Nederland de nationale Warmetruiendag. in 2024 zal dit voor de 18e keer plaatsvinden. Zet op vrijdag 2 februari onder het motto 'Dag kolen en gas, hallo energiebesparing!' en 'Verwarm jezelf, niet de wereld' de kachel 1 of een paar graden lager. Je kunt dit thuis of op je werk doen. In verband met corona worden veel kantoorpanden inefficient gebruikt en vol gestookt. Probeer je werkgever of beheerder van je werkplek over te halen ten minste 1 dag wat minder te stoken. Thuis ben je gelukkig helemaal zelf de baas over de thermostaat en kan je het laten afkoelen tot een temperatuur die jouw trui toelaat.

200.000 deelnemers hebben samen ook op 1 dag impact. Een deel van impact vergroot doordat deelnemers ontdekken dat een graadje lager eigenlijk geen moeite is.

Follow the author: sanderP
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Comments & Kudos

Goede reminder

Goede reminder Sander! Buiten loop ik regelmatig met een extra trui, dat ga ik binnen ook vaker doen. Wat bewuster omgaan met de thermostaat is best mogelijk zo!

Ik doe mee!

Om nog wat extra graden extra mee te pikken (naar beneden), doe ik onder mijn trui: een thermo shirt. Zal dat schelen denk je?

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
External Link
Supporting content
Blogs & boodschappen over kopen en consuminderen
warme wollen trui
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Date
02-02-2024
Statistics
[totalcount] 2