Doe mee aan Zwemmen voor Sophia op 18 april 2020
Date: 
18-04-2020

Zwemmen voor Sophia

Zwem mee voor het Sophia Kinderziekenhuis!
In het Zwemcentrum Rotterdam vind in het voorjaar 2020 opnieuw Zwemmen voor Sophia plaats. Nog even onder voorbehoud staat nu zaterdag 18 april hiervoor op de planning. Er kan hierbij gekozen worden voor Aquasporten of voor Banenzwemmen.

Aquasporten
Aquasporten is een 3 uur durende workout in het doelgroepenbad in Zwemcentrum Rotterdam waarbij alle spiergroepen aan het werk worden gezet. Op muziek spelen met de weerstand van het water en de diverse werkvormen van aquafitness komen aan bod met natuurlijk een hoog fun gehalte.

  

Banenzwemmen
Er kunnen ook banen gezwommen worden. In het wedstrijdbad van Zwemcentrum Rotterdam zal in teamverband 5 uur lang langs de lijnen worden gezwommen. Een team bestaat maximaal uit 10 deelnemers die elkaar afwisselen in estafette vorm. Met wie neem jij een duik in het zwembad om je in te zetten voor het Sophia Kinderziekenhuis?

 

Elke deelnemer betaalt het inschrijfgeld van 10 euro en daarnaast vragen wij minimaal 40 euro sponsorgeld bij elkaar te brengen. Uiteraard kun je als deelnemer zoveel donaties ophalen als mogelijk is. Alle donaties zijn zeer welkom!

Wat krijg ik als deelnemer?

  • Deelname aan een tof evenement voor een heel mooi goed doel
  • Officieel Sophietje deelnemersspeldje
  • Goodiebag
  • Verzorging tijdens het zwemmen (water en fruit)
  • Gebruik kleedruimtes en douches (man/vrouw)
  • Mogelijkheid tot massage na afloop
  • Heel veel plezier en gezelligheid!

Locatie
Het evenement vindt plaats in Zwemcentrum Rotterdam (Annie M.G. Schmidtplein 8). De locatie waar deelnemers in alle faciliteiten worden voorzien. Er zijn kleedruimtes met douches, toiletten, er is de mogelijkheid voor een hapje en een drankje of een ontspannen massage na afloop. Of blijf na je sportieve prestatie nog even gezellig napraten in de bar van Zwemcentrum Rotterdam.

Tijden
Aquasporten voor Sophia:             19.30 – 22.30 uur
Banen zwemmen voor Sophia:     18.00 – 23.00 uur

Aanmelden
Klik hier om aan te melden voor Banenzwemmen of klik hier om aan te melden voor Aquasporten.

Over de stichting Vrienden van het Sophia

De Stichting Vrienden van het Sophia bestaat uit een klein, hecht en integer team dat zich dagelijks middels fondsenwerving inzet voor de beste zorg voor zieke kinderen in het Erasmus MC – Sophia Kinderziekenhuis.

Het team wordt ondersteund door enthousiaste ambassadeurs: medewerkers van het Sophia Kinderziekenhuis. Zij kennen het Sophia Kinderziekenhuis vanuit de dagelijkse praktijk en weten als geen ander te vertellen waarom giften zo belangrijk zijn voor hun ziekenhuis en hoe uw geld goed wordt besteed. 

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.