Doe mee aan Sporten voor Sophia op 15 en 16 februari 2020
Date: 
15-02-2020 to 16-02-2020

Sporten voor Sophia

Dit zal de 29e editie van Sporten voor Sophia zijn. Gedurende het hele weekend staan er 300 spinningfietsen klaar in het Topsportcentrum Rotterdam, die twee dagen lang draaien om zoveel mogelijk geld op halen voor het Erasmus MC - Sophia Kinderziekenhuis. 

Er wordt gefietst in diverse blokken; op zaterdag in blokken van 3 uur en op zondag in blokken van 2,5 uur. Het inschrijfgeld bedraagt €20,- per persoon en dit betaal je direct bij inschrijving op deze website. Naast het inschrijfgeld vragen we je om minimaal €50,- sponsorgeld bij elkaar te brengen. Daarna ontvang je een startbewijs. 

Meer ophalen mag, graag zelfs! Als je een topsponsor van €1.500,- of meer vindt, krijgt deze het prachtige verbronsde beeldje van Sophietje.

Locatie:
Topsportcentrum Rotterdam
Van Zandvlietplein 20
3077 AA ROTTERDAM

Hier kan je je aanmelden en hier kan je donateuren als je dat liever wilt.

Over de stichting Vrienden van het Sophia

De Stichting Vrienden van het Sophia bestaat uit een klein, hecht en integer team dat zich dagelijks middels fondsenwerving inzet voor de beste zorg voor zieke kinderen in het Erasmus MC – Sophia Kinderziekenhuis.

Het team wordt ondersteund door enthousiaste ambassadeurs: medewerkers van het Sophia Kinderziekenhuis. Zij kennen het Sophia Kinderziekenhuis vanuit de dagelijkse praktijk en weten als geen ander te vertellen waarom giften zo belangrijk zijn voor hun ziekenhuis en hoe uw geld goed wordt besteed. 

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.