Doe mee aan de Nacht van de Vluchteling op 20-21 JUNI 2020
Date: 
20-06-2020 to 21-06-2020

Of je nu van plan bent om de 40, 20 of 10 kilometer te lopen, met de Nacht van de Vluchteling ga je een pittige maar onvergetelijke ervaring tegemoet. 

Landelijk evenement

De Nacht van de Vluchteling vindt volgend jaar plaats in het weekend van 20-21 juni 2020. Je kunt je nu al voorinschrijven. Je ontvangt dan als eerste een berichtje zodra de inschrijving is geopend, naar verwachting eind oktober.

Doel

Samen met de hulp van duizenden deelnemers wordt er gestreefd naar een zo hoog mogelijk bedrag bijeen te brengen om noodhulp te bieden aan vluchtelingen. Deze hulp is hard nodig, met meer dan 70 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog en geweld.

Door deel te nemen en gesponsord te worden, kan ook jij vluchtelingen in nood helpen. Hoe meer geld je ophaalt, hoe meer noodhulp voor hen beschikbaar komt.

Meedoen

Hier zijn de 9 routes te vinden, wanneer ze beschikbaar zijn om in te inschrijven.

Loop mee
Kies de afstand en route die het beste bij jou past en beleef een bijzondere nacht vol saamhorigheid.
Je kunt je pas weer in het najaar inschrijven op deze link of meld je aan voor de voorinschrijving.

Help als vrijwilliger
Help jij mee om alle lopers een onvergetelijke, veilige en soepel lopende nacht te bezorgen? Zonder vrijwilligers geen Nacht van de Vluchteling! Schrijf je hier in.

Help als bedrijf
De Nacht van de Vluchteling kan niet bestaan zonder sponsoren die het evenement financieel en/of in natura ondersteunen. Schrijf je bedrijf hier in.

Over Stichting Vluchtelingen

Logo Stichting Vluchtelingen

Het aantal mensen dat op de vlucht is voor oorlog, geweld en onderdrukking is het hoogste aantal ooit; 70,8 miljoen mannen, vrouwen en kinderen. 1 op de 108 mensen wereldwijd is op de vlucht. Stichting Vluchteling biedt als noodhulporganisatie sinds 1976 wereldwijd hulp aan vluchtelingen en ontheemden. Bij acute nood bieden we levensreddende noodhulp als medische zorg, voedsel en schoon water. Maar ook bij langdurige humanitaire crises kunnen mensen op ons rekenen, bijvoorbeeld met onderwijs.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.