CinemAsia Film Festival in Amsterdam

Date: 
05-03-2019 to 10-03-2019

 

CinemAsia neemt je mee naar het Azië van nu. Op het programma staan blockbusters en art-house films uit China, Hong Kong, Korea, Taiwan, Indonesië, Japan, de Filippijnen, Thailand en Vietnam. Alle films hebben een sterke artistieke visie en stem. CinemAsia biedt het publiek ook een mooi nevenprogramma rondom de rijke Aziatische cultuur met onder andere een Food Bazaar, Rainbow Kara-OK en panel talks. Kom naar de filmtheaters Rialto en Kriterion in Amsterdam.

CinemAsia in Amsterdam

Door de lens van ruim 30 filmmakers uit China, Hong Kong, Korea, Taiwan, Indonesië, Japan, de Filippijnen, Thailand en Vietnam biedt het festival een genuanceerd beeld van het veelzijdige continent Azië. De thematische rode draad van deze editie is de jonge, rebelse, creatieve generatie. De geografische focus is Indonesië. Het festival programmeert een mooi caleidoscoop van de hedendaagse Aziatische film. Op het programma staan blockbusters, art-house films en documentaires, geselecteerd op hun uitgesproken artistieke visie en stem. 

CinemAsia creëert ook ruimte voor daadwerkelijke ontmoetingen en belevenissen voor het publiek en de filmindustrie. Het veelzijdige randprogramma rondom de rijke Aziatische cultuur biedt o.a. een Food Bazaar voor culinaire ontdekkingen, ontmoetingsmomenten met de makers en thematische debatten en masterclasses.

Bekijk de CinemAsia website voor meer informatie, het programma (pdf) en het complete filmprogramma.

Ticketprijzen zijn tussen de €8,50 en €10,50.

Contributions

Event of JasperTonnon
Content
Image
Date
05-03-2019 to 10-03-2019
Statistics
3
Selected Categories
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Main Category
Learn & Develop
Country / Region
Language
Nederlands