Is The World Your Playground? Oriënteer je via de BuitenlandBeurs

Date: 
24-11-2017 to 25-11-2017

Is keuzes maken moeilijk? Soms wel. Heb je plannen om naar het buitenland te gaan, dan komen er veel keuzemomenten op je af. Laat jezelf op de BuitenlandBeurs eens informeren en inspireren door organisaties en instellingen met een groot aanbod aan studies, stages, (vrijwilligers)werk, high school years en taalcursussen in het buitenland.

Organisaties van over de hele wereld

Een volledige studie in Madrid, een stage in Sydney, een taalcursus in China of een master in Argentinië: ruim 110 deelnemers van over de hele wereld, waaronder veel toonaangevende hogescholen en universiteiten, kunnen jou alles vertellen over je droombestemming.

Inspirerende sessies, ervaringsverhalen en studentenpanels

Tijdens De BuitenlandBeurs zijn er, van begin tot eind, inspirerende sessies bij te wonen. De meest uiteenlopende onderwerpen komen aan bod, zoals:

  • Wat levert een buitenlandervaring je op,
  • Kosten en Financiering,
  • mogelijkheden voor een tussenjaar,
  • internationaal carrière maken,
  • stage in het buitenland 

Daarnaast kun je luisteren naar verschillende ervaringsverhalen en studentenpanels.

Win een Taalreis

Registreer je voor De BuitenlandBeurs, breng een bezoek aan de beurs en win een taalreis naar Malta. Wie weet ga jij, samen met een vriend of vriendin, één week lang op een geheel verzorgde taalcursus in Malta. Je reis, verblijf en activiteiten worden allemaal voor je geregeld en je spijkert ook nog eens je Engelse taal bij.

Locatie

Jaarbeurs Utrecht

Lees meer

Beurs bezocht?

Contributions