Benefit concert voor KnK Philippines in Haarlem op 21 juni!!!!!
Date: 
21-06-2013

21 Juni vanaf 21.00 @ Storing in Haarlem (Houtplein)

Isaac Bullock:

Beste vrienden,kennissen,muzikanten en muziekliefhebbers,

Onlangs ben ik 25 jaartjes geworden midden in hectische periode van tentamens en optredens.Jullie snappen toch wel dat ik zo'n feestje niet zal laten lopen.Afgelopen 3jaren heb ik dat samen met jullie gevierd voor een goed doel.Dat bevalt mij nog altijd prima.Daarom wil ik jullie vragen om massaal met mij te komen jammen voor Anouk en haar kindjes in de Fillipijnen.. Let's make it count!!

ANOUK SPRUIT:

Voor mijn masterstage werk in de Filippijnen op een project voor jongens, KnK Philippines. KnK biedt een thuis voor straatkinderen, children at risk en jonge delinquenten, waar jongens van 9 tot 15 jaar kans op een positieve toekomst door onderwijs en therapie te krijgen en weer gewoon kind kunnen zijn. Daarnaast doet KnK verschillende projecten die communities versterken, zoals onderwijs voor out-of-school youth, opvoedingscursussen en rechtsbijstand in jeugdgevangenissen. KnK werkt zo proffesioneel!!

Waar ik mee zit, is dat de jongens na hun 15e niet meer bij KnK kunnen blijven, maar worden gere-integreerd met hun familie. Vaak bestaan er zorgen over de arme communities met allerlei ongunstige invloeden en de families die niet voldoende in staat zijn om de jongens op te vangen. Naar school kunnen blijven gaan zou deze jongens kunnen beschermen voor de terugval in crimineel gedrag. KnK zou dan ook zo graag na het verblijf in het 'House for Youth' deze jongens blijven ondersteunen door middelbare school-beurzen aan te bieden en hen te begeleiden op de middelbare school. Het potje 'middelbare school-beurzen' lijkt maar lastig te kunnen worden gevuld, omdat de meeste donateurs liever materiële zaken doneren. Natuurlijk is die nieuwe TV hartstikke leuk, maar zouden we niet moeten willen dat deze jongens op een duurzame manier worden geholpen? Wat is er nou waardevoller dan goed opgeleid zijn?

Lieve mensen, zelf kan ik niet op Isaac's verjaardag zijn want ik ben nog bezig met mijn stage. Ontzettend gaaf dat hij KnK wil steunen, doe je mee? Op 13 juli worden de donaties overhandigd aan KnK. Op de avond zelf gaat Isaac met de pet rond. Mocht je niet kunnen komen, maar wel willen steunen, maak dan wat over naar 8918475 tnv A. Spruit (er zitten kosten verbonden aan het overmaken op de Filipijnse rekening van KnK). Ik hou jullie op de hoogte van wat er met de donaties gebeurt!

21 Juni vanaf 21.00 @ Storing in Haarlem (Houtplein)

https://www.facebook.com/events/375337689244856/?notif_t=plan_admin_added

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Event of Anouk1990
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Date
21-06-2013
Statistics
21
Selected Categories