Uganda Expeditie 2012
Date: 
28-04-2012 to 13-05-2012

Over iets meer dan een week is het dan zover!
Ik zal samen met Worldmapping en 29 andere leerlingen van het Cals College te Nieuwegein vertrekken op expeditie naar Uganda om daar vrijwilligerswerk te gaan doen en een nog betrokkener wereldburger te worden, iets dat altijd al in mij heeft gezeten en dus voor mij echt een droom is die zal uitkomen.

Het is natuurlijk een geweldige ervaring meer te leren over een andere cultuur en proberen te ervaren hoe het nou eigenlijk is om op te groeien in een ontwikkelingsland, maar vooral om daar ter plaatse een verschil te kunnen maken voor de lokale bevolking door daadwerkelijk de handen uit de mouwen te steken.

We zullen kleine ontwikkelingsprojecten bezoeken, helpen bij verschillende instanties en gaan reizen op een duurzame manier. Ook werken we nauw samen met de lokale bevolking en betalen een eerlijke prijs voor hun diensten en producten.

Lijkt het je leuk mij te volgen tijdens mijn expeditie naar Uganda? Gedurende mijn tijd in Uganda zal ik een weblog bijhouden om iedereen op de hoogte te houden van mijn ervaringen en verhalen, de link van mijn blog is terug te vinden bovenaan mijn Wereldsupporter Profiel. Enjoy!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Event of YvonneKlomp
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Date
28-04-2012 to 13-05-2012
Statistics
11
Selected Categories