Master volgen aan de leukste universiteit van Nederland?
Date: 
10-11-2017

3 redenen om de Masterdag te bezoeken

1. Ontdek alle masters in Leiden en Den Haag Bezoek presentaties en stel je vragen aan docenten en studenten. De Masterdag is dé manier om een master te ontdekken die jij leuk vindt.

2. Ga in gesprek met studenten, docenten, studieadviseurs & alumni Zij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en hun ervaringen met je te delen. Kom alles te weten over onze masters, het studeren in Leiden en Den Haag en het beroepenveld. Ook is het mogelijk 1-op-1 af te spreken met een studieadviseur om goed advies te krijgen over je volgende stappen.

3. Verken de studentensteden Leiden en Den Haag Leiden is jouw ideale studentenstad en ligt centraal in de Randstad. Een sfeervolle oude binnenstad, met alles uit je studentenleven dicht bij elkaar: universiteitsgebouwen, studentenhuizen en verenigingen. En vlakbij ligt Den Haag, waar de universiteit ook een vestiging heeft; de stad van ministeries, internationale organisaties en vele culturen.

Wanneer is de Masterdag?

De eerstvolgende Masterdag vindt plaats op 10 november 2017 in Leiden en Den Haag en duurt van 09.00 tot 20.00 uur. Het programma is vier weken van te voren bekend en te vinden op deze website.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Event of sanderP
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Date
10-11-2017
Statistics
58
Selected Categories