Ontmoet dé Wikileerplicht van Nederland...gratis webinar over alle leerplicht gerelateerde zaken.
Date: 
18-05-2017

 

Wereldschool, specialist in Nederlands onderwijs op afstand, organiseert regelmatig gratis webinars voor iedereen die voor langere tijd naar het buitenland vertrekt.

Gratis webinar over alle Leerplicht gerelateerde zaken

Of je nu met de rugzak de wereld rondvliegt, per camper de weg onveilig maakt of met de boot op zoek gaat naar de meest idyllische eilandjes, je krijgt altijd te maken met de leerplicht. Wereldschool organiseert in mei een gratis Leerplicht webinar. Dit webinar zal worden gegeven door Carolien de Bruin, ook wel de Wikileerplicht van Nederland genoemd.

Over Carolien de Bruin

 'Ik ben mr. Carolien de Bruin. Vanuit mijn eigen bedrijf InfanSius, zet ik mij in,    om het recht van ieder kind op onderwijs, opvoeding en zorg, zoveel mogelijk  te   borgen. Ik ben een specialist in diverse wetgevingen waar kinderen mee te  maken  krijgen zoals de Leerplichtwet, Onderwijswetgeving, algemene wet  bestuursrecht,  Jeugdwet, Participatiewet en diverse aanverwante wetgevingen.  Ik  adviseer  vooral  overheidsinstanties op welke wijze zij de wet kunnen  toepassen,  geef  diverse  workshops aan mensen die in de praktijk werken en ben zelf ook  met  enige  regelmaat in de praktijk werkzaam om de vertaling tussen de wet, de  advisering  en  de praktijk praktisch toepasbaar te houden. Hierbij  staat het  belang van het kind altijd voorop! 

Meld je snel aan! 

  • Het webinar zal donderdag 18 mei om 19:00 plaatsvinden.
  • Wil je zeker zijn van jouw plek? Meld je dan snel aan!

Meer lezen

 

 

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Event of Koert Hommel
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Date
18-05-2017
Statistics
87
Selected Categories