Het Nieuwe Westen wordt wakker, Rotterdam
Date: 
22-09-2012

Het project ‘Het nieuwe Westen wordt Wakker’ is gericht op het ontmoeten en elkaar leren kennen vanuit verschillende invalshoeken: Wie ben je, wat eet je, wat droom je, wat kan je betekenen?

Bewoners uit de wijk, waaronder bewoners van BW Onderdak zullen samen een programma maken onder begeleiding van actieve en betrokken medewerkers van Pameijer. Bewustwording, verbinding en inclusie staan hierbij centraal. Voor de verschillende bijeenkomsten willen we zoveel mogelijk kennis en knowhow uit de wijk halen.

In de periode van september 2012 – juli 2013 zullen er 6 themadagen georganiseerd worden met activiteiten voor alle bewoners in de omgeving van de Burgemeester Meineszlaan. De ontmoetingen zullen o.a. plaatsvinden in de woonkamer van de Burgemeester en op andere locaties in de wijk.

  • Dit project is tot stand gekomen met subsidie van de Delfshavense Duiten!

'Dag van de Passie'
Muziek en dans lijkt ons een mooie manier om passie te uiten en met elkaar te delen. Op zaterdag 22 september is het ‘playing for change day’ . Over de hele wereld maken mensen op deze dag verbinding met elkaar via muziek. Ook in het nieuwe westen laten we van ons horen. In de huiskamer van de burgemeester zijn er op deze dag diverse optredens, waaronder van de Pameijerband ‘the Shuffles’, een workshop en een open jamsessie waarbij buurtbewoners worden uitgenodigd om deel te nemen. Dus neem je instrument mee!
Muziek is emotie en heel persoonlijk. Wat betekent muziek voor jou? We nodigen je graag uit om van je te laten horen…Natuurlijk zijn luisteraars ook van harte welkom.
Tot 22 september en alvast heel veel luister en speelplezier!!!

Ga naar http://playingforchangeday.org/show/het-nieuwe-westen-wordt-wakker voor meer info!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Event of Thomas
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Date
22-09-2012
Statistics
15
Selected Categories