Sponsorloop (7km) voor Rakai
Date: 
12-09-2012

Wat en wanneer?
Op 12 september 2012 loop ik samen met vriendinnen een sponsorloop tijdens de Bruggenloop in Nijmegen (7 km) om zo geld op te halen voor medische zorg in Uganda. Jij kunt ons vanaf nu sponsoren!

Waarom?
Ik ben in 2009/2010 3,5e maand in Malawi geweest voor een stage vanuit de HBO-V. Daar heb ik kennis gemaakt met een Afrika, waarvan ik wel wist, maar niet besefte. Waar leven meer op overleven leek. Hier ben ik tijdens mijn avontuur in Malawi heel anders over gaan denken. De mensen in Malawi leven intens. Ondanks alles wat zij meemaken is klagen hen onbekend en zijn zij in staat te genieten van de meest simpele dingen. Ik ben het leven anders gaan waarderen.
Stage op de kinderafdeling en op de vrouwenafdeling, outreaches, stage bij een psychiatrisch ziekenhuis, het sluiten van vriendschappen, het ontdekken van wonderlijke plaatsen, uren wandelen, opgepropt rondreizen en eten met de handen. Ik heb stuk voor stuk van alles genoten! Ik kan dan ook niet wachten een nieuw stuk van Afrika te ontdekken en daar bij te dragen aan de basale gezondheidszorg die voor ons zo vanzelfsprekend lijkt. Die bijdrage wil ik graag met jullie hulp vanaf heden starten.

Hoe ik?
Ik vertrek op 2 november 2012 naar Uganda om via Be More 8 weken vrijwilligerswerk te doen bij Rakai. Aansluitend ga ik, samen met oud-studiegenoot Meagan Lenselink, zo'n 6 weken backpacken door Tanzania gevolgd door 3 weken helpen bij een project voor straatkinderen in Malawi. Ik heb hier erg veel zin in!!
Ik heb niet de illusie met mijn inzetten de wereld te kunnen verbeteren. Ik ben er echter van overtuigd, en ik heb ervaren, dat ik wel het verschil kan maken voor individuen. En ieder individu telt! Daarom vraag ik middels deze weg en de sponsorloop jullie hulp om zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen.

Hoe jij?
Niet alleen ik kan bijdragen aan het verschil door te doen wat ik ga doen, ook jij kunt meehelpen middels een donatie. Medische zorg is immers niet mogelijk zonder de juiste voorzieningen… en die kosten geld.
Je kunt zelf bepalen of en hoeveel je wilt doneren en of je dit contant/via internetbankieren doet. Ik hoop van jullie een donatie te ontvangen tussen nu en 12 september. Contant geld mag aan mij overhandigd worden, wil je het liever via internetbankieren overmaken laat dan even een berichtje achter dan neem ik contact met je op voor de juiste gegevens. Ik zorg dat het geld op de juiste plek komt. Via mijn weblog en de website van Be More kun je zien wat er met je donatie gebeurt en hoe dit bij Rakai een verschil maakt.

Twijfel niet deze pagina door te geven aan iemand als je denkt dat hij/zij mogelijk ook een bijdrage wilt leveren.

Namens Be More en Rakai, alvast bedankt!

Rianne

Zie: http://rianneopgenoort.be-more.nl/message/1/sponsorloop-voor-rakai

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Event of Rianne Opgenoort
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Date
12-09-2012
Statistics
20
Selected Categories